God kemi og rettidig omhu

Byggefirmaet JSP ApS løser alle opgaver inden for hoved-, total- og fagentrepriser. De har store kompetencer inden for tømrer- og snedker arbejde, hvor en kvalificeret medarbejderstab leverer kvalitetsarbejde med fokus på den enkelte kundes behov og ønsker.

Byggefirmaet JSP er medlem af Dansk Byggeri og ejes af John Skjold Pedersen, der er Oldermand i Aarhus Tømrerlaug og bestyrelsesmedlem i henholdsvis Aarhus Haandværkerforening og Træsektionen.

”Lige nu er vi i gang med en 57 m2 stor altan til 1 million kroner ude i Egå. Ejerne har opført et hus tæt ved skrænten helt ned til åen, og vores opgave er at bygge en altan ud over skrænten, blandt andet ved at bore pæle ned. Det er en meget speciel og spændende opgave.

Hos Davidsen køber vi en bred palette af varer inden for vores fag, blandt andet træ, gips, isolering, stål, vinduer og døre. Jeg vil godt fremhæve serviceniveauet i trælasten, hvor medarbejderne er hurtige til både at finde varerne, men også til at få dem læsset på bilen i en fart.  

Nu har jeg været i branchen i mange år, og jeg må sige, at god kemi og rettidig omhu er væsentlige faktorer for os. Det ved Davidsen godt, så når jeg beder om at få gjort noget på et bestemt tidspunkt, så er de gode til at rykke hurtigt og inden for deadline – og altid med et smil på læben.  

Davidsen er egentlig en meget nærværende leverandør, som kender vores behov. Hvis vi en gang imellem er i bekneb med at få en ordre igennem, eller har været for sent ude med at få varerne bestilt, så er de gode til at løse de daglige udfordringer på en god og smidig måde.  

Der er høj sikkerhed i leveringsfrekvensen, som vi tit og ofte er meget afhængige af, især hvis vi arbejder i indre by, hvor det er helt afgørende, at vi har varerne inden for et kort tidsinterval om morgenen. Enkelte gange har vi benyttet os af 90-minutters leveringsservice, men vi prøver så vidt muligt at planlægge os ud af det, så vi får hele ordren leveret på en gang.

Jeg synes, at Davidsen overordnet set driver en fornuftig forretning, og med overtagelsen af Optimera har vi fået et nyt lokalt byggemarked i Aabyhøj i Aarhus. Det er meget fint for os at have en leverandør tæt på midtbyen, hvor mine folk kan svinge forbi og hente den pind, de mangler på pladsen.”

​​​​​​​Byggefirmaet JSP ApS, Drammelstrupvej 302, 8355 Solbjerg

  • Ejes af John Skjold Pedersen
  • Grundlagt i 1994
  • 12 tømrer-snedker uddannede medarbejdere og 3 lærlinge  
  • Kunde hos Davidsen siden 2018