Den personlige kontakt er altafgørende

Stensgaard Entreprise ApS er en entreprenør- og servicevirksomhed, som udfører projekter i hele Midtjylland. Virksomheden udfører alt, stort som småt, indenfor renovering, til- og ombygning, service og vedligehold i såvel hoved- som fagentrepriser. Virksomhedens ubetingede målsætning er at være blandt de bedste i branchen, når det gælder kvalitet og ikke mindst kundetilfredshed. Det kræver hårdt arbejde, men det er en opgave, som ejerne Sten Stensgaard Christensen og Dorthe Bach Uldal med glæde påtager sig.

”Vi startede firmaet for fem år siden, efter at vi begge to havde været i en større brancherelateret virksomhed gennem mange år.

Den direkte og personlige kontakt hos Davidsen er altafgørende for os. Det er alfa og omega, og vores sælger er enormt god til at se og opfylde vores behov. Før var vi hos Optimera, men med Davidsens overtagelse, er vi fulgt med. Det har vi ikke fortrudt. Sælgeren er uddannet murer, og med den baggrund ved han rigtig meget om det arbejde, som vi udfører for vores kunder. Han er en god sparringspartner, der kommer med mange gode idéer til at gøre tingene på en anden måde, også ting som vi ikke selv har tænkt over.    

Prisen er selvfølgelig også en faktor, men når man har tillid til sin sælger, stiller man ikke så mange spørgsmålstegn ved priserne. På større udbud er Davidsen dygtige til at finde den rigtige pris første gang, og har overordnet set et fair prisniveau.


Vi arbejder primært med renoveringsopgaver, og gennem Davidsen får vi blandt andet leveret fliser, mørtel, mursten og porebeton, faktisk alle de gængse varer. Leverancer og logistik fungerer rigtig godt med egne biler og egne chauffører. Der leveres til aftalt tid, og det er ikke en eller anden tilfældig fragtmand uden kran, der læsser varerne af langt fra byggepladsen.

Med god service, et fair prisniveau og stærke personlige relationer er vi tilfredse kunder hos Davidsen.”

Stensgaard Entreprise ApS. Stationsvangen 5, 8541 Skødstrup

  • Ejes af partnerne Sten Stensgaard Christensen og Dorthe Bach Uldal
  • Grundlagt januar 2015
  • Udfører årligt mellem 250 og 300 entrepriseopgaver
  • 10-12 medarbejdere afhængig af projekter
  • Kunde hos Davidsen siden 2019