Mærker

Master

Master producerer affugtere, der både kan bruges privat og professionelt. Affugterne er kendetegnet ved deres gode kvalitet og solide kabinet, som sikrer en lang holdbarhed. Flere af modellerne genstarter automatisk i tilfælde af strømsvigt, hvorfor du er sikret en stabil drift. 

Filtrér søgning
Nulstil alle
Lagerstatus
Nulstil
  • (7)
  • (0)
Vis:
36
produkter1 - 15 af 15
Visning:
Sortér:
Anbefalet

Oplever du problemer med fugt, er det vigtigt at gribe ind i tide, da du ellers risikerer at der udvikles skimmelsvamp. Med en affugter fra Master er du sikret en hurtig og effektiv udtørring ved oversvømmelser eller vandskader. 


Affugterne fås med en kapacitet fra 10 liter/døgn til 166 liter/døgn og dækker dermed både små og store behov. 


Alle modeller er udstyret med en hygrostat, som sørger for at opretholde en optimal luftfugtighed, så du undgår at der bliver for fugtigt i rummet. Desuden kommer flere Master affugtere med kørehjul for nem transport. Dette kan være til stor hjælp hvis du fx skal affugte et større rum og har brug for at flytte apparatet fra den ene ende til den anden. 


Skal du håndtere større vandskader, er det en god ide at vælge en affugter med mulighed for tilslutning af drænslange og kontinuerlig drift. Overvej fx Master DH752, som kan køre uafbrudt og hvor du ikke behøver at tømme beholderen, men blot kan lade det overskydende vand løbe ud i et afløb. 


Du kan se en sammenligning af de forskellige Master affugtere her. På deres hjemmeside kan du også downloade en brochure, som forklarer mere om deres produktudvalg.