Grilludstyr
Filtrér søgning
Nulstil alle
Produkttype
Nulstil
 • (41)
 • (19)
 • (2)
 • (1)
Lagerstatus
Nulstil
 • (8)
 • (0)
Vis kun
Nulstil
 • (11)
Pris
Nulstil
100
100
1499
1499
100kr.1499kr.
Vis:
36
produkter1 - 36 af 63
Visning:
Sortér:
Anbefalet
Side 1 af 2|1 - 36 af 63produkter

Hvorfor beskytte din grill med et grillovertræk?


Hvis du vil have glæde af din grill i mange år, er det vigtigt at du passer godt på den. Lader du den bare stå ude året rundt uden at dække den til med et grillovertræk, vil den blive ødelagt af vind og vejr. 


Et grillovertræk beskytter altså din grill mod regn, sne, frost og uv-stråler fra solen, så din grill holder længere og ikke bliver angrebet af rust.


Ved at bruge et grillovertræk undgår du også at skulle gøre den ren når du tager grillen frem i foråret.


Du slipper også for at skulle pakke den væk hver gang du har brugt den. I stedet for at stille den ind i et skur eller under et halvtag, kan du bare dække den til og lade den stå udenfor. 


Et grillovertræk er især vigtigt hvis du lader din grill stå udenfor hele året. Sne og frost kan nemlig tære hårdt på din grill, også selvom det er en dyr en af slagsen.


Hvilket grillovertræk skal du vælge?


Det er vigtigt at du vælger et grillovertræk som passer i størrelsen til din grill. Det må altså ikke være så lille at du ikke kan trække det nedover grillen, men det bør heller ikke være for stort. 


Både Weber, Morsø og Char-broil sælger grillovertræk som passer specifikt til deres grillserier, men du kan også købe et universal grillovertræk, som passer til de fleste grillmærker. 


Et universal betræk er billigere end et originalt grillbetræk, men det holder heller ikke mange sæsoner før det skal udskiftes. 


I det lange løb kan det derfor bedre betale sig at købe et ordentligt grillbetræk fra starten. Et grillbetræk der er fremstillet af solide materialer, kan sagtens holde i 5-10 år hvis du passer godt på det. 


Det er også en god ide at vælge et grillbetræk som er vandafvisende. Hvis vand kommer i kontakt med grillen, vil den nemlig begynde at ruste. 


Grillbetræk fås i forskellige materialer. De mest almindelige er: 


 • Vinyl
 • Polyester
 • Vejrbestandigt nylon


Materialet har bl.a. betydning for hvor længe grillbetrækket holder, og hvordan du skal rengøre det. 


For at undgå at grillbetrækket blæser væk, anbefaler vi at du vælger et grillbetræk med velcrobånd eller remme. På den måde vil betrækket slutte helt tæt om grillen. 


Hvordan rengør du dit grillbetræk?


Det er en god ide at rengøre dit grillbetræk regelmæssigt. Det kan du gøre med en opvredet klud. 


Har du et Weber grillovertræk, kan du købe et såkaldt imprægneringsmiddel, som ikke blot letter rengøringen, men også gør overfladen vand-og smudsafvisende.


Hvordan opbevarer du din grill?


Hvis du ikke bruger din grill i vintermånederne, er det bedst at pakke den væk. 


Vi anbefaler at du opbevarer den et tørt sted med god lufttilstrømning – fx under et halvtag eller i et skur eller en carport. 


Inden du sætter grillen væk, er det en god ide vi at rengøre den. Det gør du ved at skrue temperaturen helt op og bruge en grillbørste til at fjerne fedt og madrester. 


Sørg også for at tømme grillen for aske. 


Er du i tvivl om hvordan du skal rengøre din grill, er det en god ide at finde den vejledning som fulgte med din grill. 


Mange producenter har også videoer som viser hvordan du gør. 


Køb overtræk til gasgrill, kulgrill og elgrill


I vores sortiment finder du et stort udvalg af grillovertræk – bl.a. fra Weber. 


Weber har inddelt sine grillovertræk i to kategorier: 


 • Standard
 • Premium 


Med et Premium grillovertræk får du et luksusbetræk i en kraftigere og stærkere kvalitet end et standardbetræk. Det holder derfor også længere.


Alle Weber grillovertræk har et enkelt og diskret design, som ikke virker for fremtrædende. De dækker desuden helt ned over benene og er nemme at tage af og på. 


Weber tilbyder grillbetræk til både deres gasgrill, kulgrill, transportable grill og elektriske grill. Desuden kan du købe overtræk til gasflasker, pizzaovne og rygeovne.


I vores sortiment finder du også universal overtræk til grill med en diameter på op til 57 cm. Med et universal betræk kan du skifte imellem flere grill alt afhængig af hvilken der står fremme. 


Du kan købe dit nye grillovertræk online og få det leveret til adresse eller pakkeboks. Alternativt kan du bestille det til afhentning i butik. Så går du ikke forgæves.