Have og bolig
Filtrér søgning
Nulstil alle
Brand
Nulstil
  • (69)
  • (19)
  • (7)
Lagerstatus
Nulstil
  • (2)
  • (0)
Pris
Nulstil
29
29
2255
2255
29kr.2255kr.
Vis:
36
produkter1 - 36 af 96
Visning:
Sortér:
Anbefalet
Side 1 af 3|1 - 36 af 96produkter

Lamelgardiner


Et lamelgardin består af lange lameller, som bidrager til et stilfuldt og elegant udtryk.


Fordelen ved lamelgardiner er at de er nemme at rengøre. Støv lægger sig ikke på lamellerne, og derfor er denne gardintype velegnet til allergikere og personer der sætter pris på et godt indeklima.


Med lamelgardiner har du også mulighed for at regulere lysindfaldet og dermed skabe det helt rigtige lys i rummet.Lamelgardiner egner sig bedst til store vinduespartier. Har du mindre vinduer, bør du vælge en anden type gardiner.


 


Plisségardiner


Et plisségardin kan være et godt alternativ til et lamelgardin da det har mange af de samme egenskaber.Lysindfaldet reguleres enten ved at flytte gardinet længere op/ned i vinduet eller med snoretræk, som det kendes fra persienner.


Plisségardiner passer til de fleste vinduer – store som små. De er også nemme at rengøre og fås både med mørklægning og solafskærmning. Vores mørke plisségardiner er med 80 % mørklægning, mens de lyse er med 70 % mørklægning. 


Rullegardiner


Med et rullegardin reguleres lysindfaldet ved at rulle gardinet op eller ned. Rullegardiner kan bruges i de fleste rum, men anvendes ofte i soverum og børneværelser.


Et rullegardin optager minimal plads når det er oprullet og er derfor velegnet til mindre rum.


Skal du bruge et rullegardin på et børneværelse, skal du være opmærksom på kædetrækket. Sidder snorene løse, kan de udgøre en sundhedsrisiko for mindre børn.


Vores Debel rullegardiner er udstyret med en sikkerhedsanordning som sikrer at snoretrækket sidder stramt og derfor ikke er farligt for børn.


 


Mørklægningsgardiner


Mørke er vigtigt for at få en god nats søvn. Har du svært ved at sove eller vågner du tidligt om morgenen, kan et mørklægningsgardin være den rigtige løsning.


Mørklægningsgardiner giver også mulighed for at tage en lur midt på dagen og dermed få samlet op på eventuel manglende søvn fra den foregående nat.


Alle typer gardiner fås med mørklægning. Det er dog ikke alle mørklægningsgardiner som skærmer fuldstændigt af for solen. Nogle varianter fås således med 70 % eller 80 % mørklægning.


Andre gardiner giver mulighed for at regulere lysindfaldet, så det passer til dine behov. Med et lamelgardin kan du fx justere de enkelte lameller, mens et plisségardin kan flyttes op eller ned i vinduet eller styres via snoretræk.


Ønsker du et gardin med mørklægning, tilbyder vi flere løsninger. Både Debel Line og Uni er således med mørklægning. 


Opmåling og montering


Inden du bestiller nye gardiner, er det vigtigt at måle op, så du er sikker på at de passer i størrelsen. Bredden og højden måles altid to steder – uanset hvilket slags gardin du skal bruge.


For plisse- og rullegardiner skal du bruge den mindste bredde og den største højde. For lamelgardiner skal du benytte den mindste bredde og den mindste højde.


Både højde og bredde måles der hvor gardinet skal sidde. For rullegardiner er det dog vigtigt at måle bredden mellem ydersiden af beslagene på hver side.


OBS: Hvis gardinet skal monteres i et vindue med karm eller vinduesramme, skal du trække 1 cm fra bredden, så du undgår at det går helt ud til kanten. For rullegardiner dog kun ½ cm. 


Debel gardiner


Debel er en af Skandinaviens førende producenter af gardiner og tilbyder en bred vifte af både lamelgardiner, plisségardiner og rullegardiner.


Debel har formået at skabe et koncept hvor både kvalitet og pris går op i en højere enhed.


Nedenfor finder du et overblik over de mest populære gardinløsninger fra Debel.


• Line – moderne lamelgardin, der fås i både sort og hvid• Touch – plisségardin med trådløs betjening• Flex – plisségardin med up and down funktion• London – plisségardin med snoretræk• Uni – rullegardin med mørklægning• Cosmos – rullegardin uden mørklægning


De fleste gardiner fra Debel fås i forskellige farver, så du kan skabe den rigtige stemning i hjemmet.


 


Billige gardiner af god kvalitet


Selvom gardiner som regel ikke får den største opmærksomhed når boligen skal indrettes, har de stor betydning for både lysindfald og rummets helhedsindtryk.


I vores sortiment finder du kvalitetsgardiner til gode priser. Typisk koster vores gardiner blot nogle hundrede kroner og er dermed meget billige sammenlignet med mange andre løsninger.