Haveindretning
Filtrér søgning
Nulstil alle
Produkttype
Nulstil
  • (10)
  • (3)
Lagerstatus
Nulstil
  • (0)
  • (0)
Pris
Nulstil
249
249
2909
2909
249kr.2909kr.
Vis:
36
produkter1 - 13 af 13
Visning:
Sortér:
Anbefalet

Hvad er et plantebord?


Et plantebord er uundværligt når du skal plante om i drivhuset da det har mange anvendelsesmuligheder. Det giver en god arbejdshøjde, så du ikke får ondt i nakke og ryg, ligesom du kan bruge det til opbevaring af alle dine redskaber, blomsterkrukker, muldjord og vandkande. Eller til at stille dine planter på, så der skabes et hyggeligt hjørne på terrassen eller altanen. 


Mange planteborde er udstyret med hjul, hvilket gør dem nemme at flytte rundt. Vælger du et plantebord med hjul, er det en fordel hvis de kan låses fast. På den måde sikrer du at bordet står sikkert og stabilt. 


Det er også meget almindeligt at plantebordet har kroge i siden, som du kan bruge til at hænge redskaber på. Har plantebordet ingen kroge, kan du nemt montere nogle selv. 


Hvilket plantebord skal du vælge?


Det gælder om at finde et plantebord som både passer til den stil du kan lide, men som også har de funktioner du har brug for. 


Hvad designet angår, er mulighederne nærmest endeløse. Og vælger du et plantebord af træ, kan du male det i den farve du ønsker, så det får et personligt islæt. 


Eksempel: Kan du godt lide en minimalistisk stil, anbefaler vi at du vælger et plantebord med enkle og rene linjer. Det kunne være et plantebord uden hylder, hvor pladsen under bordpladen kan udnyttes til opbevaring af fx kasser eller krukker. 


Vil du skabe et mere eksklusivt udtryk, kan du med fordel vælge et sort plantebord med trælameller. Den sorte farve passer ind i de fleste omgivelser, og står som en fin kontrast til naturens grønne farver. 


Når det kommer til funktionalitet, er der flere ting du skal have med i dine overvejelser. Hvis du ikke gider bruge tid på vedligeholdelse, duer det fx ikke at du køber et plantebord af træ. 


Her er materialer som galvaniseret stål eller varmgalvaniseret stål et bedre valg. Udover at de er vedligeholdelsesfrie, har de også den fordel at de kan tåle al slags vejr. Det betyder at du kan have plantebordet stående ude året rundt, og slipper for at skulle tage det ind når vinteren melder sin ankomst.  


En anden ting der er vigtig at tænke over, er hvor højt plantebordet skal være. Hvis du vil kunne arbejde ved det i længere tid ad gangen, bør du fx overveje at købe et lavt plantebord, så du kan sidde ned når du planter om.  


Køb et praktisk plantebord hos Davidsen


I vores sortiment finder du dekorative planteborde i materialer som træ og varmegalvaniseret stål. 


Vælger du et Plus plantebord, leveres det direkte fra leverandøren medmindre andet står nævnt. 


Køb online, og få det leveret direkte til din adresse.