Forside
Filtrér søgning
Nulstil alle
Lagerstatus
Nulstil
 • (95)
 • (0)
Vis kun
Nulstil
 • (130)
 • (32)
Pris
Nulstil
10
10
24999
24999
10kr.24999kr.
Vis:
36
produkter1 - 36 af 715
Visning:
Sortér:
Anbefalet
...
Side 1 af 20|1 - 36 af 715produkter

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvilken grill skal jeg vælge?

  Hvis du ønsker nem fremgangsmåde og hurtig optænding, samt kontrol over temperatur skal du vælge en gasgrill. Kulgrill er bedst til at frigive mest og stærkest aroma og giver desuden en bedre varme end andre grilltyper, dog er kulgrill længere om optænding. 

 2. Hvad er indirekte varme på en grill?

  Ved indirekte varme flyttes briketterne ud i siden af grillen, og maden placeres midt på risten. Bruger du en gasgrill, tændes kun de yderste brændere. Indirekte varme bruges typisk til kød der skal stege i mere end 25 minutter – fx kylling, oksemørbrad eller and.  

 3. Hvor varm skal en grill være?

  Det kommer an på hvad du skal grille. Hvis du skal grille en steg, skal temperaturen være omkring 200 grader, mens kød der skal langtidssteges, kræver en lavere temperatur – cirka 120-150 grader. Fede fisk kan tåle en høj temperatur ved direkte varme. Fx kan du grille laks ved 250 grader. Har du en gasgrill, kan du nemt regulere temperaturen ved at dreje på betjeningsknapperne på frontpanelet. 

 4. Hvordan tænder man en kulgrill?

  Skal du tænde op i en kulgrill, skal du først fylde bunden med kul eller briketter og hælde lidt tændvæske over. Vent et par minutter og sæt så ild til. Når kullene gløder ensartet, kan du fordele dem jævnt i grillen. 

Hvilke typer grill findes der?


Hos Davidsen finder du flere typer grill.

Gasgrill:


Mange sværger til en gasgrill da den bliver hurtig varm, og temperaturen kan reguleres, så den passer præcis til den mad du tilbereder.

I vores sortiment finder du bl.a. gasgrill fra det populære mærke Weber, som har eksisteret siden 1893. 

En Weber gasgrill har et tidløst design og er udstyret med de såkaldte Flavorizer Bars, som tilfører maden ekstra smag, og sikrer en jævn fordeling af varmen på hele grillarealet, så du undgår kolde områder.

Desuden har grillen en drypbakke, hvor fedt fra maden opsamles, så grillen er nem at rengøre efter brug.

Weber tilbyder flere forskellige gasgrill – bl.a.- modellerne Genesis, Spirit, Q, Summit og Go Anywhere (som er en transportabel gasgrill).

Når du køber en Weber gasgrill, er du garanteret fremragende kvalitet. Grillen er nemlig testet under alle tænkelige vejrforhold, hvilket betyder at du kan bruge den udenfor året rundt.

Elgrill:


En elgrill er velegnet til brug på altanen eller i gårdhaven. Den udvikler nemlig ingen os eller flammer og kræver hverken gas, kul eller briketter, men skal blot tilsluttes en stikkontakt.

Mange elgrill kommer med digital temperaturvisning og præcis varmestyring, så du har fuld kontrol over temperaturen ligesom man kender det fra en gasgrill.

I vores sortiment finder du disse elgrill fra Weber:

 • Weber Pulse
 • Weber Q1400

Weber Pulse findes i to udgaver – Pulse 1000 og Pulse 2000. Begge modeller fås med og uden stander, men Pulse 2000 har et ekstra varmeelement og et større grillareal.

Weber Q1400 kommer med en bakke til opsamling af fedt, men har ikke et digitalt display. Til gengælder koster den mindre end Pulse-serien.

Kulgrill:


Den klassiske kulgrill er nem at rengøre – bl.a. fordi der ikke er nogen fedtbakke der skal tømmes – og kullene bliver varmere end gassen fra en gasgrill.

Ulempen er at du ikke kan regulere temperaturen, hvilket giver dig mindre kontrol når du skal tilberede maden. Grillen tager også lang tid om at blive varm. Typisk går der en halv time fra du tænder op i grillen, til den er klar til brug.

Til sammenligning tager en gasgrill 5-10 minutter om at blive varm, mens en elgrill opnår den rigtige temperatur på cirka 25 minutter.

Når det kommer til smag, mener mange at en kulgrill er overlegen. Derfor køber de kun kulgrill. Andre ikke kan smage forskel på hvilken type grill maden er tilberedt på, og lægger derfor vægt på andre egenskaber.

Træpillegrill:


Et af de nyeste skud på stammen indenfor grillverdenen er den såkaldte træpillegrill, som forener fordelene ved en gasgrill og kulgrill i et produkt. En træpillegrill bliver varm i løbet af blot få minutter, og du kan indstille temperaturen på et digitalt display.

Skulle det begynde at regne eller blæse, regulerer grillen automatisk indtaget af træpiller, så den ønskede temperatur fastholdes. Du behøver altså ikke at regulere den undervejs som det er tilfældet med en gasgrill.

En anden er fordel er at maden får en ægte og autentisk røgsmag pga. træpillerne. Du kan endda vælge imellem forskellige smagsvarianter. Fx er træpiller med æblesmag velegnede til fjerkræ, grøntsager, svinekød og bagværk.

Bålsted:


Et bålsted åbner op for en verden af kulinariske oplevelser og er det perfekte samlingspunkt for venner og familie. Selvom mange forbinder et bålsted med snobrød og skumfiduser, kan det også bruges til at stege, koge, bage og grille. Desuden ynder mange at nyde varmen og hyggen fra bålets flammer.

Et bålfad er nemt at flytte rundt på og kræver stort set ingen vedligeholdelse. Ulempen er at det er svært at regulere temperaturen, ligesom der går lang tid før det bliver ordentligt varmt.

Når du skal tænde op i et bålsted, kan du enten bruge kul eller træbriketter. Efter brug er det vigtigt at du slukker bålet helt. Hæld eventuelt en spand vand over for at være på den sikre side.

Hvilken grill skal du vælge?


Der er mange ting som du skal have med i baghovedet når du skal ud at finde den rigtige grill. Det vigtigste er at den passer til dine behov. Hvis du fx skal grille på altanen, går det selvfølgelig ikke at du vælger en træpillegrill. Her skal du i stedet gå efter en gasgrill eller en elgrill. 

Det er også vigtigt at grillen har den rigtige størrelse. Hvis du vælger en gasgrill, skal du være opmærksom på hvor mange brændere den har. Antallet af brændere bestemmer nemlig hvor mange personer du kan lave mad til ad gangen. Fx er en grill med to brændere velegnet til 2-3 personer.

Mange grill har et sideblus, som du kan bruge til tilberedning af dampede grøntsager, kartofler eller sovs imens resten af maden griller færdig på risten. På den måde kan du lave det meste af maden ude ved grillen.

Er du i tvivl om hvilken grill du skal vælge, er det en god ide at skele til grilltests og anmeldelser. Så kan du nemlig indskrænke antallet af muligheder, og danne dig et overblik over hvad der adskiller de forskellige modeller.

Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge et af vores byggemarkeder. Her kan du se hvordan de forskellige grill ser ud i virkeligheden inden du beslutter dig.

Rengøring og vedligeholdelse af din grill


Det er vigtigt at du holder din grill vedlige hvis du vil have glæde af den i mange år. De bedste grill er lette at rengøre og efterlader ingen fedt- eller grillrester på den indvendige side (som det fx er tilfældet med en træpillegrill).

Når du er færdig med at grille, anbefaler vi at du rengør grillristen. Skrub snavs og skidt væk med en grillbørste imens grillen stadig er varm – så er det lettere at få den ren. Når risten er afkølet, kan du vaske over med vand og sæbe.

Det er også en god ide at smøre risten ind i en smagsneutral olie. På den måde slipper maden bedre næste gang du griller. Nogle producenter tilbyder også en non-stick spray, som du kan bruge i stedet for olie.

Har din grill en drypbakke, skal du tømme den for madrester og vaske den af med sæbe og vand. Skrub så den indvendige side af grillen ren for madrester, og vask ydersiden med en sæbeopløsning og varmt vand. 

Køb en god grill hos Davidsen


Mangler du en ny grill, kan du gå på opdagelse i vores store grillunivers, hvor du finder over 500 populære grillprodukter. Vi har grill til både terrasser, altaner, gårdhaver og udflugter. Desuden tilbyder vi et bredt udvalg af grilltilbehør som fx grillovertræk, stegeplader, rotisserier, stegetermometre, grillbørster og røgbokse.

Vil du holde dig opdateret om aktuelle tilbud på vores grill, er du velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som udkommer nogle gange om ugen. Du kan også være heldig at finde en billig grill i vores outletkategori, som indeholder udgående varer eller returvarer til stærkt nedsatte priser.

Når du bestiller din nye grill, leveres den som udgangspunkt med fragtmand til kantsten, men du har også mulighed for at benytte dig af vores bestil og hent koncept og afhente din ordre i butikken indenfor 3 timer.

Husk i øvrigt at tilkøbe det grilludstyr du har brug for. Det er fx en god ide at anskaffe dig et grillovertræk, så du kan beskytte din grill mod vind og vejr. Til den løbende vedligeholdelse får du også brug for en grillbørste og en svamp. Nogle grillproducenter tilbyder desuden rengøringsmidler der er lavet specielt til deres grill.