Indendørs belysning
Vis:
36
produkter1 - 31 af 31
Visning:
Sortér:
Anbefalet

Alsidig belysning med mange muligheder

Væglamper har mange anvendelsesmuligheder. De kan både fungere som funktionel belysning – fx når du vil læse en bog i sengen – og som et dekorativt element til at understrege den eksisterende indretningsstil.

Væglamper kan bruges i langt de fleste rum, men anvendes især i køkkenet, stuen, soveværelset og på badeværelset.

Da de ikke skal hænge ned fra loftet som traditionelle pendler, er de oplagte i boliger med lav rumhøjde. Desuden kræver de hverken bord- eller gulvplads, og egner sig derfor også godt til rum hvor pladsen er trang.

Hvor loftslamper typisk giver en meget fokuseret belysning, kan du med en væglampe fordele lyset ud i rummet og dermed få det til at virke større end det er.

Væglamper kan med fordel kombineres med andre former for belysning, som fx bordlamper, for at skabe det rette lys i rummet.

 

LED væglamper

Hos Davidsen finder du et bredt udvalg af LED væglamper. Fordelen ved LED pærer er at de er mere energieffektive end de klassiske glødepærer og holder i meget længere tid, typisk 15-30 år.

Desuden udvikler de ingen varme. Dermed er de et godt valg til børneværelset, hvor børnene nødigt skulle brænde sig.

LED pærer er desuden billige i forbrug og kan dermed spare dig mange penge sammenlignet med andre løsninger.

 

Værd at overveje inden du bestiller

Når du skal vælge den rigtige væglampe, spiller udseendet naturligvis en vigtig rolle. Den skal helst passe med den øvrige indretning. Kører du fx en rustik indretningsstil, vil det være oplagt at vælge en væglampe i kobber eller lignende, og har du hvide vægge, vil en sort væglampe give en spændende dynamik og tilføre mere liv i hjemmet.

Pas dog på med at stirre dig blindt på udseendet. Det er mindst lige så vigtigt at overveje hvilket lys lampen giver. Den rette belysning kan nemlig ændre rummets karakter betydeligt, så derfor bør du også overveje placering, pæretype, m.m. En afdæmpet belysning kan fx give en hyggelig og varm atmosfære, mens et skarpt lys egner sig godt hvis du skal læse eller arbejde.

Mange væglamper fås i dag med lysdæmpning. Det giver mulighed for at justere belysningen, så den passer til dit behov. Skal du fx se en film i stuen, kan det være rart med en hyggelig og afdæmpet belysning der ikke blænder.

Hvis du skal bruge en væglampe som læselys, kan det desuden være en fordel at vælge en model med flexarme eller drejeligt hoved. På den måde kan du justere lysets placering og dermed få den perfekte belysning.

Ønsker du at spare penge på elregningen, bør du desuden være opmærksom på lampens energiklasse. Der kan nemlig være stor forskel på strømforbruget for de forskellige energiklasser. Hos Davidsen finder du både lamper med energiklasse A+ og A++.

Væglamper kan sjældent stå alene, men fungerer fint med andre lampetyper.

Læs også: Få hjælp til at finde den rette pære

 

Billige væglamper til soveværelse, stue og køkken

Mangler du en flot og funktionel væglampe? Hos Davidsen finder du et bredt udvalg af væglamper i mange størrelser, farver og designs. Vi forhandler flere anerkendte mærker – bl.a. Nordlux der laver lamper hvor både design, funktionalitet og pris går op i en højere enhed.

Se det store udvalg ovenfor og bestil i dag. Så modtager du din nye væglampe indenfor blot få dage. Du har også mulighed for at afhente den i en af vores mange butikker med vores bestil & hent koncept.