Udendørs belysning
Filtrér søgning
Nulstil alle
Brand
Nulstil
  • (63)
  • (7)
Lagerstatus
Nulstil
  • (7)
  • (0)
Vis kun
Nulstil
  • (10)
Pris
Nulstil
49
49
2777
2777
49kr.2777kr.
Vis:
36
produkter1 - 36 af 70
Visning:
Sortér:
Anbefalet
Side 1 af 2|1 - 36 af 70produkter

Find bedlamper der passer ind i din have

Når du skal vælge bedlamper til haven, er der flere ting som du bør have med i dine overvejelser. Designet er naturligvis en af de vigtigste faktorer, da lamperne vil være synlige udefra.

Overvej derfor om du ønsker lamper i et klassisk design (som fx Nordlux Cardiff) eller med et moderne og elegant udtryk (som Nordlux Blokhus der bl.a. er tilgængelig i kobber og galvaniseret stål).

Er du i tvivl, kan det være en god ide at tage udgangspunkt i havens eksisterende stil eller søge inspiration på nettet eller i boligblade og magasiner. Billeder kan hurtigt vække nye ideer og være med til at skabe afklaring.

Udover designet bør du også overveje hvor modstandsdygtige lamperne skal være overfor vind og vejr – især fordi det danske vejr er meget omskifteligt. Du kan vurdere lampernes hårdførhed ved at kigge på IP-standarden.

IP-standarden består af to tal. Det første fortæller hvor støvtæt lampen er, mens det andet tal angiver vandtætheden. Jo højere tallene er, des bedre er lampen beskyttet mod ydre påvirkninger. IP65 betyder fx at lampen er støv- og stråletæt og dermed velegnet til det danske klima.

 

Skab en indbydende have med nedgravningsspots

Med nedgravningsspots kan du give haven et elegant og stilfuldt udtryk. Spotsense kan placeres mange forskellige steder – fx langs indkørslen for at gøre den mere åben og indbydende eller omkring terrassen for at skabe en hyggelig stemning og forlænge de lune sensommeraftener.

Når du skal vælge nedgravningsspots, spiller designet en mindre rolle, da spotsene alligevel skal graves ned i jorden og derfor ikke er synlige på samme måde som fx bedlamper.

Til gengæld kan det være en god ide at overveje hvilket lys du ønsker at spotsene skal give. Skal det være varmt og hyggeligt eller hvidt og kraftigt? Mulighederne er mange, og det handler om at vælge en løsning som passer til dine ønsker og behov. Langs terrassen kan det fx være en fordel med en stemningsfyldt belysning, mens det ved indkørslen måske er vigtigere at kunne orientere sig og finde trygt og sikkert vej fra carport til husdør.

Nedgravningsspots kan også bruges til at oplyse bestemte områder – fx vandsten, buske eller lignende. Både bedlamper og nedgravningsspots kan fint kombineres med andre former for udendørsbelysning – herunder væglamper, dekorsten eller lyskæder.

Vælger du at kombinere flere former for belysning i haven, kan det være en god ide at sikre rød tråd i udtrykket. Væglamper i et klassisk design kombineret med bedlamper i et elegant og minimalistisk udtryk kan fx virke forvirrende og skabe et forkert indtryk.Udendørs havelamper fra anerkendte brands

Ønsker du havelamper der både er flotte, praktiske og billige? Vi forhandler en bred vifte af belysning til haven – bl.a. fra Nordlux der i mange år har designet og produceret have- og bedlamper hvor både design, pris og funktionalitet er i højsædet. Alle Nordlux lamper er designet af danske designere og findes i både klassiske og moderne udgaver.

Alternativt kan du overveje en af vores praktiske solcellelamper der kan bidrage til en hyggelig og stemningsfyldt belysning langs terrassen og omkring havebede. De kræver ingen tilslutning til en strømforsyning, men oplades i stedet af solens stråler. En praktisk og miljøvenlig løsning der koster væsentlig mindre end traditionelle havelamper. Kan fint kombineres med væglamper og andre former for udendørsbelysning for at skabe det helt perfekte lys i have og indkørsel.