BLIV EN DEL AF TEAM DAVIDSEN

"Hver for sig er vi gode - sammen er vi bedst"

Hos Davidsen løfter vi i flok på tværs af afdelinger og geografi. Her hos os er kommandovejen kort, og eventuelle udfordringer klares som regel over en kop kaffe. Vi arbejder ofte i teams og er i det hele taget fleksible og smidige i vores tilgang til dagens opgaver.

Davidsen er en stor familie med lokationer fordelt rundt i landet, og mere end 1.000 medarbejdere. Her er der alle muligheder for at gøre karriere, og starter du ét sted, er der ingen som siger, at du skal blive der. Mulighederne er mange – begrænsningerne få.

Hos Davidsen er vi altid på jagt efter nye og talentfulde kollegaer, der brænder efter at udvikle virksomheden sammen med os.

Ledige stillinger

Nedenfor kan du se de ledige stillinger vi har i øjeblikket. Hvis du ikke ser dig selv som et match til lige netop en af disse stillinger, er du velkommen til at tilmelde dig vores jobagent og få tilsendt ledige jobs direkte til din mail, når de bliver slået op på vores hjemmeside.

Til rekruttering anvender vi et elektronisk system til håndtering af alle ansøgninger. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

MØD EN MEDARBEJDER

Charlotte, Trælastchef

"Davidsen er mulighedernes land. Her er der frihed under ansvar, og plads til at gøre en forskel. Jeg føler, at vi er på en spændende rejse, hvor vi ser fremad og viser hvor meget Davidsen kan".

Mange virksomheder taler om forandring, men hos Davidsen oplever jeg, at der også er handling bag. Vi arbejder mod noget nyt og større hele tiden og har vores kunder i fokus.Jeg har en fortid i Fakta, og startede som detailchef hos Davidsen i Vojens, inden jeg rykkede videre til Toftlund, hvor jeg i dag er trælastchef. Hvis man er fokuseret - og har viljen - er der alle muligheder for at gøre karriere i koncernen.Davidsen er en stor virksomhed med et godt image, og de sikrer samtidig konstant udvikling for deres medarbejdere.

Brian, Chauffør

"Davidsen er vi som et godt sammenspillet fodboldhold med god dialog, sammenhold og plads til at have det sjovt i hverdagen".

Der er stor respekt omkring den enkelte medarbejder, og den flade struktur betyder, at der bliver lyttet til os, vi bliver inddraget, og vi bliver taget med på råd. Det kan jeg rigtig godt lide.Jeg har arbejdet som selvstændig tømrer i 14-15 år, så jeg ved godt, hvor irriterende det er, når byggematerialerne leveres 500 meter fra byggepladsen. Derfor gør vi chauffører alt, hvad vi kan, for at levere så tæt på pladsen som overhovedet muligt. Vi får stor ros af vores kunder, hvilket gør mig både glad og stolt. Davidsen er en god og inddragende arbejdsplads, som jeg varmt kan anbefale.