Indendørs belysning
Filtrér søgning
Nulstil alle
Brand
Nulstil
  • (33)
  • (26)
Lagerstatus
Nulstil
  • (12)
  • (0)
Vis:
36
produkter1 - 36 af 59
Visning:
Sortér:
Anbefalet
Side 1 af 2|1 - 36 af 59produkter

Standerlampe


En standerlampe er velegnet til brug i stuen og kan fungere som både funktionel belysning og stemningsbelysning.Gulvlamper er nemme at installere sammenlignet med fx loftlamper og pendler. Det skyldes at de ikke kræver nogen elektriske installationer, men blot skal tilsluttes en strømforsyning.


Ulempen ved en standerlampe er at den optager gulvplads. Derfor egner den sig bedst til større rum. Skal du bruge belysning i mindre rum, vil det i stedet være en god ide at overveje en loftlampe, en bordlampe eller en væglampe.


I vores sortiment finder du både gulvlamper med et klassisk og moderne design. Ønsker du et traditionel og tidløst udtryk, kan du fx overveje Nordlux Break. Til det moderne hjem er en lampe som Nordlux Largo et godt bud. Den giver et råt og rustikt udtryk som emmer af sjæl og personlighed.


 


Gulvlamper med lysdæmper


En gulvlampe med lysdæmper kan resultere i store besparelser på elregningen og giver også mulighed for at regulere lysstyrken efter behov.


Ønsker du fx et behageligt læselys, kan du skrue op for lysstyrken, og skal du se en god film, kan du overveje at dæmpe lyset for at skabe en hyggelig og varm atmosfære.


Hvis du foretrækker en lampe med lysdæmper, kan du fx overveje Ray fra Nordlux. I vores sortiment finder du også gulvlamper uden lysdæmper. 


Vigtigt at overveje inden du køber


Der er flere ting som er værd at overveje inden du bestiller en gulvlampe. Først og fremmest er det vigtigt at lampen passer ind i den øvrige indretning.


Flere af vores lamper indgår som en del af en produktserie med flere lamper i samme design. Det gælder fx Halo Design Fix der både findes som gulv- og bordlampe. Ved at vælge lamper fra samme serie kan du skabe en rød tråd i indretningen.


Udover designet er det en god ide at tage stilling til hvilket lys lampen skal give. Skal det være klart og skarpt eller roligt og afdæmpet? Lyset har stor betydning for indeklimaet og stemningen i rummet. Ved at udskifte belysningen i hjemmet, kan det få en helt ny karakter.


Det er også værd at overveje hvor afbryderen sidder. Typisk er den placeret enten på gulvfoden, ledningen eller lampeskærmen. Sidstnævnte løsning giver en nem betjening, da du ikke behøver at bukke dig ned for at tænde eller slukke lampen.


Skal du indrette et mindre rum, bør du overveje at vælge en gulvlampe med åben skærm – den giver nemlig væsentlig mere lys end en lampe med lukket skærm. Jo mere rummet oplyses, des større vil det også virke. Af denne grund er det en god ide at kombinere flere former for belysning.


OBS: Hvis du skal bruge gulvlampen som læselys, kan det være en fordel at vælge en model med justerbar skærm, så du kan retningsbestemme lyset. Her er Skagen fra Dyberg Larsen et godt eksempel.


 


LED gulvlampe


Mange gulvlamper kommer i dag med indbygget LED, hvor pæren ikke kan skiftes. Det giver designerne mulighed for at skabe nye, kreative lamper, fordi der ikke skal tages hensyn til at pærerne afgiver varme som det fx er tilfældet med glødepærer.


Fordelen ved LED pærer er at de har en meget lang levetid sammenlignet med andre lyskilder og derfor kan bruges i flere årtier inden de skal udskiftes. Derfor er de et godt og miljøvenligt alternativ til fx glødepærer og halogenpærer, som ikke holder i nær så lang tid.


Med LED gulvlamper kan du også opnå store besparelser på elregningen. Det skyldes at LED pærer bruger meget lidt strøm. 


Gulvlampe tilbud


Vi har ofte tilbud på vores gulvlamper, hvor du har mulighed for at spare flere hundrede kroner. Vores kampagnevarer er tydeligt markeret, så du nemt kan finde dem blandt de øvrige produkter.