Grill
Filtrér søgning
Nulstil alle
Lagerstatus
Nulstil
  • (1)
  • (0)
Vis kun
Nulstil
  • (6)
  • (1)
Pris
Nulstil
675
675
19999
19999
675kr.19999kr.
Vis:
36
produkter1 - 26 af 26
Visning:
Sortér:
Anbefalet

Hvorfor vælge en kulgrill?


Der er adskillige grunde til at vælge en kulgrill: 


  • Den kan opnå meget høje temperaturer hvilket gør at kødet bliver sprødt og mørt. En høj temperatur er også afgørende hvis du vil lave pizza
  • Den giver – efter manges mening – en fantastisk røget smag
  • Den er lettere at transportere end en gasgrill fordi den ikke er lige så stor og klodset
  • Den er billig sammenlignet med andre muligheder, men besparelsen kommer selvfølgelig an på hvilken model du vælger. Nogle kulgrill koster fx op imod 10.000 kroner
  • Den er nem at reparere da den består af nogle, få enkle dele som kan udskiftes


Overvejer du en kulgrill, skal du være opmærksom på at den tager lang tid om at blive varm (sammenlignet med en gasgrill). Og så kan du ikke den samme kontrol over temperaturen. Til gengæld får du en autentisk grilloplevelse med den velkendte duft af kul og briketter.


Hvilke typer kulgrill findes der?


Kulgrill kan grundlæggende inddeles i to kategorier – åbne og lukkede. 


En åben kulgrill er en grill uden låg. Det kan fx være en engangsgrill eller en såkaldt kassegrill, som var meget udbredt tidligere. En åben grill er fin hvis du blot skal grille bøffer og pølser, men til større stykker kød – som fx kylling og steg - skal du have fat i en lukket grill. 


En lukket kulgrill er ganske vidst dyrere, men fordi den er med låg, holder den bedre på varmen, og kan derfor både bruges til at grille, stege og røge. 


Som eksempel på en lukket grill kan nævnes den populære kuglegrill, der oprindeligt blev udviklet af Weber, men som i dag kan købes hos de fleste producenter.


Hvilken kulgrill skal du købe?


Inden du bestiller en kulgrill, er det en god ide at gøre dig nogle tanker om hvor stor den skal være, og hvad den skal kunne. 


Hvis du blot skal grille et par bøffer, pølser og koteletter, er en almindelig kulgrill med en diameter på 57 cm ganske udmærket. Men vil du tilberede det helt store festmåltid, skal du vælge en større model – som fx Weber Summit Kamado E6, der har et ekstra stort grillareal. 


Det er også en god ide at vælge en kulgrill med gode opbevaringsmuligheder – fx i form af redskabskroge hvor du kan hænge dine grillredskaber, og sideborde til marinader, krydderier og tallerkner. 


Søger du et godt alternativ til en engangsgrill, kan vi anbefale at vælge en transportabel kulgrill – som fx Weber Go-Anywhere, der er lige til at smide bag i bilen og tage med ud i det fri. Grillen er nem at transportere – både fordi den er let og kompakt, men også fordi benene låser låget, så du kan bære den i håndtaget.


Kan du ikke undvære de fordele der er ved en gasgrill – som fx den hurtige opvarmningstid – men vil du gerne have den charme og autenticitet som en kulgrill giver, råder vi dig til at kigge nærmere på Char-broil ’s Gas2Coal - en kombineret gas- og kulgril, hvor du selv vælger hvilken grillform du ønsker at benytte dig af. Du kan fx grille med kul i den ene side og gas i den anden. 


Køb din kulgrill hos Davidsen, og få den leveret til din adresse


Med en af vores kulgrill er du klædt godt på til sommerens mange grillaftener. Når gløderne stadig ulmer, er der ikke noget bedre at slå et tæppe om sig og nyde den behagelige varme, solen der går ned i det fjerne, og de lange snakke i venner og families lag. 


Vores sortiment inkluderer kulgrill til stort set alle tænkelige formål – fra romantisk picnic under åben himmel til familiesammenkomster, hvor der skal tilberedes store stykker kød.