VVS og varme
Filtrér søgning
Nulstil alle
Brand
Nulstil
  • (159)
  • (30)
  • (29)
  • (23)
  • (22)
  • (18)
  • (13)
  • (13)
Vis alle
Lagerstatus
Nulstil
  • (97)
  • (0)
Pris
Nulstil
0
0
8395
8395
0kr.8395kr.
Vis:
36
produkter1 - 36 af 398
Visning:
Sortér:
Anbefalet
...
Side 1 af 12|1 - 36 af 398produkter

Badeværelsesmøbler med vask


Skal du bruge en vask til badeværelset, kan du med fordel vælge et vaskeskab med indbygget vask. Et vaskeskab består typisk af en vask samt opbevaringspladser i form af skuffer og skabe.


Skal du indrette et lille badeværelse, er det en god ide at vælge et vaskeskab med en mindre dybde. På den måde optager det ikke unødig plads.


Når du skal montere et vaskeskab, skal du sørge for at det hverken sidder for højt oppe eller for langt nede.


Som udgangspunkt anbefales det at skabet monteres 85-93 cm over gulvoverfladen. Har skabet en usædvanlig størrelse, kan det dog være nødvendigt at placere det i en anden højde.


Vaskeskabe fås både med og uden hældning. Foretrækker du en klassisk indretningsstil, bør du vælge en model uden hældning. Til det moderne badeværelse kan det derimod være en fordel at vælge et vaskeskab med hældning da det giver et unikt og anderledes udtryk.


 


Badeværelsesmøbler i træ


Træmøbler kan give badeværelset liv og sjæl og bidrage til en varm og hyggelig atmosfære.


Når du skal vælge badeværelsesmøbler i træ, er det vigtigt at huske på at der findes flere forskellige træsorter. I vores sortiment kan du bl.a. vælge mellem lys eg og hvid elm.


Badeværelsesmøbler i træ rengøres nemmest med en blød klud og universalrengøringsmiddel. Undgå at bruge skrappe rengøringsmidler som fx ammoniak og blegemiddel da det kan beskadige møblerne.


 


Højskabe til badeværelset


Med højskabe får du ekstra opbevaringsplads til fx håndklæder, toiletpapir og personlige plejeprodukter. Højskabe er især velegnede til mindre badeværelser da de ikke optager plads på gulvet. Typisk placeres et højskab på hver side af vaskeskabet, så der skabes et harmonisk og velbalanceret udtryk.


Mange vælger dog også at placere højskabet for sig selv – fx ved siden af et vindue. Det kan give badeværelset liv og dynamik. Bemærk at højskabe fås med både højre- og venstrehængte låger. Nogle modeller har endda en vendbar låge, så du selv kan bestemme til hvilken side den skal åbnes og lukkes.


 


Spejle til badeværelser


Et spejl på badeværelset gør det nemmere at lægge makeup, barbere sig eller børste tænder.


Spejle har dog ikke kun en praktisk funktion, men kan også få badeværelset til at virke større. Generelt gælder det at jo større spejlet er, des mere rummeligt vil badeværelset virke.


Har du et mindre badeværelse, kan det altså være en god ide at vælge et ekstra stort spejl.


Mange spejle fås også med indbygget LED lys, som kan bidrage til en varm og hyggelig atmosfære på badeværelset. Det ekstra lys kan også få rummet til at se større ud. 


Brusedøre


En brusedør er med til at afgrænse badeområdet og sikre at der ikke bliver unødigt vådt i badeværelset efter et brusebad.


Brusedøre findes i forskellige udgaver. Til det mindre badeværelse kan det være en fordel at vælge en foldedør da den kan foldes på midten, så pladsen i rummet udnyttes optimalt.


Vores brusedøre fås i forskellige størrelser, så du kan vælge en løsning der matcher dine behov. Med Scanbads EasyCare teknologi får du desuden en brusedør som er nem at rengøre, og hvor vandet naturligt praler af.


 


Komplette badmiljøer


Står du overfor en større fornyelse af badeværelset, kan det være en fordel at vælge et badmiljø da det indeholder både vaskeskab, vask og spejl.


Med et badmiljø er du sikker på at de enkelte elementer passer sammen og dermed bidrager til et harmonisk udtryk.


Vores badmiljøer fås i forskellige udgaver. Du kan fx vælge mellem materialer som træ og højglans.


 


Billige badeværelsesmøbler


Et nyt badeværelse behøver ikke at koste en formue. I vores sortiment finder du badeværelsesmøbler til attraktive priser og med et moderne og stilfuldt design.


Flere af vores badeværelsesmøbler tilbydes desuden til en fast lav pris eller med fri fragt til brofaste øer i Danmark. Se de aktuelle priser ovenfor.