Grilludstyr
Filtrér søgning
Nulstil alle
Produkttype
Nulstil
  • (3)
  • (2)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Lagerstatus
Nulstil
  • (0)
  • (0)
Vis kun
Nulstil
  • (5)
Pris
Nulstil
450
450
4495
4495
450kr.4495kr.
Vis:
36
produkter1 - 9 af 9
Visning:
Sortér:
Anbefalet

Hvorfor et grillbord?


Har du en grill uden bordplads, kan det være svært at finde et sted hvor du kan opbevare dine krydderier, marinader og dressinger. Derfor kan det være en god ide at tilkøbe et grillbord. 


Et grillbord er typisk udstyret med to eller fire hjul, så du nemt kan flytte rundt på det og stille det væk igen når du ikke bruger det. Grillbordet behøver altså ikke at stå permanent på terrassen, altanen eller hvor du nu vælger at placere det, men kan flyttes rundt efter behov.


Mange grillborde er også udstyret med kroge, hvor du kan hænge dine grillredskaber, så du altid har dem ved hånden. Derudover er det også meget normalt at der er en eller flere hylder som fx kan bruges til tallerkner og bestik, så du ikke skal rende frem og tilbage for at hente de ting du mangler. 


Kort sagt: Med et grillbord bliver det noget nemmere at grille fordi du har alle de vigtige ting indenfor rækkevidde. Grillbordet er også perfekt hvis du ønsker at skabe dit eget udekøkken.


Valg af grillbord – her er vores bedste råd


Okay. Så du har fundet ud af det nok ville være smart med sådan et grillbord, så du har et sted hvor du kan stille brød, marinader, krydderurter og dressinger, tilberede dine råvarer og opbevare de vigtigste grillredskaber. Men hvilket grillbord skal du vælge?


Tja, det kommer selvfølgelig an på så meget. Som vi allerede har været inde på, er det en god ide at vælge et grillbord med hjul – i hvert fald hvis du nemt vil kunne flytte rundt på det.


Derudover anbefaler vi at du gør dig nogle overvejelser om hvilket materiale bordet skal være lavet af. Materialet har nemlig stor betydning for hvor meget vedligeholdelse bordet kræver, hvordan det ser ud, og hvor nemt det er at rengøre. 


Et materiale som stål giver fx et råt udtryk, kræver ingen vedligeholdelse med træolie eller træbeskyttelse og kan holde til vind og vejr, så det ikke pludselig bliver ødelagt hvis der skulle komme en kraftig byge. 


Omvendt kræver et grillbord i træ næsten altid vedligeholdelse. Nogle træsorter – som fx teak – kan dog holde meget længe uden efterbehandling – men vil med tiden udvikle en patinagrå farve hvis de bare står ubehandlet. 


Det vigtige her er selvfølgelig at du går efter et materiale der egner sig til udendørs brug, så dit nye grillbord ikke går hen og bliver ødelagt af vind og vejr. Eksempler på materialer som egner sig godt til udendørsbrug, er stål, plastik og træ.


Det er også en fordel hvis bordet har hylder, så du ekstra plads til opbevaring. Opbevaringspladen under bordet kan du fx bruge til viskestykker, optændingsbrænde og tallerkner. 


Køb dit grillbord hos Davidsen, og få ekstra bordplads i udekøkkenet


Mangler du ekstra plads ved din grill, er et af vores grillborde løsningen. Nogle af vores grillborde kan udvides med en ekstra bordplade, så du får endnu mere plads at gøre godt med når du skal lave mad under åben himmel. Det gælder fx vores Terra udebord, som passer perfekt til den populære Morsø Forno gasgrill. Se alle borde ovenfor, og bestil med hurtig levering til døren.