Grilludstyr
Filtrér søgning
Nulstil alle
Produkttype
Nulstil
 • (22)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
Lagerstatus
Nulstil
 • (6)
 • (0)
Vis kun
Nulstil
 • (4)
Pris
Nulstil
150
150
1499
1499
150kr.1499kr.
Vis:
36
produkter1 - 28 af 28
Visning:
Sortér:
Anbefalet

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvad er et rotisseri?

  Et rotisseri består af et roterende spyd, som bruges til at stege kød, frugt og grønt på grillen. Fordelen ved at bruge et rotisseri er at varmen fordeles jævnt, hvormed der opnås et bedre grillresultat. Nogle rotisserier leveres med en rotisserikurv, som kan bruges til tilberedning af fx rodfrugter og pomfritter. 

 2. Hvad kan man lave på et rotisseri?

  Der er næsten ingen grænser for hvad du kan lave på et rotisseri. Nogle af de mest almindelige retter inkluderer kylling, kalkun, lammekølle, and, porchetta, roastbeef og pomfritter. 

 3. Hvor lang tid skal en kylling have på et rotisseri?

  Laver du kylling på et rotisseri, er stegetiden cirka 45-60 minutter alt afhængig af hvor stor kyllingen er. Følg vejledningen i opskriften for at få det bedste resultat. 

Hvad er et rotisseri?


Mange grillentusiaster oplever problemer med at tilberede kødet, så det får lige meget varme på alle sider. Det gælder især ved store stykker kød som fx hele kyllinger og flæskesteg. Og det er her rotisseriet kommer ind i billedet.


Et rotisseri er et roterende grillspyd, som sørger for at maden roterer rundt imens den grilles. Det sikrer at maden varmes ensartet på alle sider, og vælger du et rotisseri med motor, slipper du også for at skulle dreje spyddet undervejs.


En anden fordel ved at bruge et rotisseri er at maden bevarer sin saft og smag. Steger du kylling på et rotisseri, vil skindet således være sprødt og have en jævn brun farve, mens flæskesteg får sprøde svær. 


Hvad kan du lave på et rotisseri?


Der er næsten ingen grænser for hvad du kan tilberede på et rotisseri. Mange bruger det til kylling, and, flæskesteg, lammekølle, stegt flæsk og andre former for kød, men du kan også stege frugt og grøntsager - herunder peberfrugter, asparges og gulerødder.


Hvis du tilkøber en kurv, kan du også lave råstegte kartofler (som du fx kan vende i hvidløg og rosmarin), pomfritter, popkorn, skaldyr og dampede grøntsager.


Hvis du vil tilberede kylling, får du den bedste smag ved at bruge indirekte varme. Det vil altså sige at du skruer helt op for grillen, og når den er varm, slukker du den ene brænder og sætter den anden på under halv blus.


Smør gerne kyllingen ind i en marinade med fx paprika, olie, salt og citronsaft inden du sætter den på det roterende spyd. Så får den en god aroma.


Du kan selvfølgelig også stege kyllingen på en grillrist, men ved at bruge et rotisseri vil fedtet hele tiden løbe rundt om kyllingen, så den får masser smag og kraft.


Hvilket rotisseri skal du vælge?


Det er vigtigt at du vælger et rotisseri som passer til din grill. Både Weber og Morrsø har rotisserier som passer specifikt til deres grillmodeller, men det er også muligt at købe et universelt rotisseri, som passer til de fleste mærker.


Udover at sikre at rotisseriet passer til din grill, skal du tage stilling til om det skal være med eller uden motor. Fordelen ved at vælge et rotisseri med motor er at du slipper for at skulle dreje spyddet manuelt under tilberedningen. Du kan altså blot sætte maden på rotisseriet, tænde op i grillen og læne dig tilbage.


Ulempen er at du skal tilslutte rotisseriet til en 230 v stikkontakt, så hvis du ikke har en strømforsyning i nærheden, kan det være nødvendigt at trække en forlængerledning. Desuden er prisen højere end for et rotisseri uden motor.


Endelig bør du overveje hvor mange gafler dit rotisseri skal have. Det er gaflerne som holder maden på plads, så skal du grille en stor steg, er det en god ide at vælge et rotisseri med fx fire gafler. Jo flere gafler rotisseriet har, jo mere mad kan du også tilberede ad gangen. Om dit rotisseri har to eller fire gafler, kan altså være bestemmende for om du kan stege en eller to kyllinger på samme tid.


Weber rotisseri af god kvalitet


Der findes rotisserier til langt de fleste Weber grill – bl.a. Q-serien, Genesis, Pulse, Spirit og kulgrill (57 cm). Rotisserierne fungerer på samme grundlæggende måde, men der kan være forskel på hvad der inkluderet i pakken, og hvordan de enkelte dele skal rengøres.


Med et rotisseri til din Weber grill får du en ensartet bruning på alle sider og en fantastisk grillsmag. Weber tilbyder også en kurv som du kan montere på dit rotisseri. Med kurven kan du fx varme kartofler og grøntsager, imens resten af maden steger færdig på grillristen.


Når du er færdig med tilberedningen, er det en god ide at rengøre dit rotisseri for at forlænge levetiden. Det er bedst at gøre det lige efter brug, så madrester ikke når at sætte sig fast. Webers rotisserier er nemme at rengøre, men det er vigtigt at du følger de instruktioner der kommer med produktet, da nogle af delene kan tage skade hvis de vaskes i maskine.


Find det rigtige rotisseri hos Davidsen


Drømmer du om at kunne tilberede saftige kyllinger, stegt flæsk på din grill og sprødt kød, bør du overveje at købe et rotisseri. Vores sortiment inkluderer rotisserier fra anerkendte mærker som Weber, Morsø og Char-broil, og vi forhandler også tilbehørsdele som fx gafler og kurve.


Når du bestiller dit rotisseri online, leveres det til pakkeshop eller adresse indenfor få dage.