Havemaskiner
Filtrér søgning
Nulstil alle
Produkttype
Nulstil
 • (5)
 • (3)
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis alle
Lagerstatus
Nulstil
 • (7)
 • (0)
Vis kun
Nulstil
 • (2)
Pris
Nulstil
60
60
1795
1795
60kr.1795kr.
Vis:
36
produkter1 - 18 af 18
Visning:
Sortér:
Anbefalet

Hvilke typer kantskærer findes der?

En kantskærer er ikke bare en kantskærer. Der findes nemlig både manuelle kantskærere og kantskærere med ledning, batteri og benzin.

En manuel kantskærer er fin til mindre græsplæner og havebede, men da den kræver en del armstyrke og benkræfter for at skære ned i græssets rødder, er den ikke ligefrem velegnede til mere krævende opgaver.

Til gengæld – og det her er virkelig værd at fremhæve – vinder den stort på prisen. Ja, faktisk kan du få en manuel kantskærer til under 100 kroner. Ikke dårligt.

Meeen… skal arbejdet glide så nemt som muligt, er en kantskærer med ledning, batteri eller benzinmotor klart at foretrække. Mange af disse modeller har også flere funktioner. Nogle kan nemlig både bruges som kantskærer og græstrimmer, mens andre er udstyret med en børste, der gør det muligt at skære ned imellem fliserne og trevle mos og ukrudt op.

Om du skal vælge en kantskærer med benzin, ledning eller batteri, kommer meget an på hvad du foretrækker. Har du et stort græsareal, kan det være en god ide med en benzindrevet kantskærer. Sådan en fætter larmer dog en del, ligesom den udleder udstødningsgasser.

Vores erfaring er de fleste vil komme rigtig langt med en kantskærer med batteri eller ledning. De ledningsfrie modeller er nemme at komme rundt med, og batterierne bliver hele tiden bedre i takt med at teknologien udvikles. Desuden tilbyder stort set alle producenter batterier som kan bruges på tværs af værktøjer og maskiner indenfor samme mærke og spændingsklasse. Det vil altså sige at du kan spare en del penge hvis du allerede har et batteri liggende.

Kantskærere med ledning er lidt mere besværlige at arbejde med da ledningen nemt kan komme i vejen. Det vil også være nødvendigt at trække en forlængerledning for at kunne komme hele vejen rundt om plænen. Omvendt er de elektriske kantskærere meget stabile. De går altså ikke pludselig ud.

Hvilken kantskærer skal du vælge?

Er det første gang du skal ud at købe en kantskærer, kan det store udvalg godt virke bare liiidt overvældende.

Hvor skal du overhovedet starte? Og hvordan undgår du at købe katten i sækken?

Som med andre havemaskiner kan du hurtigt barbere antallet af valgmuligheder ned ved at gøre op med dig selv om kantskæreren skal være med batteri, ledning eller benzinmotor. Eller som i dette tilfælde – med manuel betjening.

Dernæst gælder det om at tage stilling til hvilke funktioner og egenskaber den skal have. Vi anbefaler at du vælger en kantskærer med justerbart teleskophåndtag, så du kan justere højden. På den måde får du en god arbejdsstilling når du arbejder med kantskæreren, og undgår ømme skuldre.

Det er også en fordel hvis den har et stort baghjul. Så er det nemlig noget lettere at køre lige og dermed sikre at kanterne bliver helt skarpe.

Et godt tip når du skal lave lige kanter, er at vælge en dag hvor græsset er fugtigt – altså efter en periode med regn. Når jorden er våd, glider kniven nemlig noget nemmere ned i plænen.

Køb din nye kantklipper hos Davidsen, og få snorlige kanter langs græsplænen

Er du dødtræt af ujævne kanter langs græsplænen? Eller er græsset bare begyndt at vokse ind over fliserne?

No worries.

Med en af vores kantskærere kan du nemt skære græsplænen til, så kanterne bliver helt lige. Kantskæreren kan også bruges omkring bede, og mange modeller kan både lave lige kanter og afrundinger. En kantskærer er tilmed nem at arbejde med. Det spidse blad gør nemlig at du ikke behøver at presse kantskæreren ned i græsset. Maskinen klarer så at sige det hårde arbejde for dig.

I vores sortiment finder du kantskærer fra anerkendte mærker som fx Ryobi – der bl.a. er kendt for sit One+ batterisystem, hvor du kan bruge det samme batteri til andre havemaskiner og værktøjer – og Texas der i sit sortiment har både benzin- og eldrevne kantskærere.

Vi sender vores kantskærer fra eget lager, hvilket betyder at forsendelsen typisk er fremme indenfor 1 hverdag.