Haveindretning
Filtrér søgning
Nulstil alle
Produkttype
Nulstil
  • (2)
  • (1)
Brand
Nulstil
  • (5)
  • (1)
Lagerstatus
Nulstil
  • (1)
  • (0)
Pris
Nulstil
129
129
5199
5199
129kr.5199kr.
Vis:
36
produkter1 - 7 af 7
Visning:
Sortér:
Anbefalet

Når hylderne med rent tøj er tomme, er det ofte den bekvemme tørretumbler, der vinder over havens tørresnor. Men maskinen er en ren strømsluger, og tøjet kommer hurtigt til at se trist og slidt ud.


PLUS tilbyder flere varianter.


Den klassiske i trykimprægneret træ - en firkantet eller et i asymmetrisk look.


En stærk ramme med form som et fodboldmål er udgangspunktet for Cubic tørrestativ. I kombination med endnu en firkantet ramme får familien metervis af tørresnor, som skaber plads til både sengetøj, fars cowboybukser og ungernes sportstøj. Desuden kan snoren trækkes mellem rammernes endestolper, så storfamilien med dine og mine børn også får glæde af stativet.


Er der behov for knap så mange tørremetre, er det muligt at vælge en løsning med en enkelt endestolpe. Her tager alle snorene deres udspring fra endestolpen og fæstes mellem de to stolper i den anden ende. Dermed dannes der en trekant mellem stolperne, og tørrestativet får et asymmetrisk udtryk, der bryder med havens blomstrende vildnis.


Fuld integration i haven


Hvis familiens haveekspert vil integrere tørrestativet i haven, kan tørresnoren mellem endestolperne fungere som klatrevæg for roser i stedet for tørreplads. Det er med til at give uderummet et ekstra element, som er funktionelt og gør plads til farverige blomster midt i haven.


Plus’ Cubic tørrestativ fås i trykimprægneret træ i grøn og grundmalet sort. Hver stolpe er fremstillet af to stykker træ, der er limet sammen. Det sikrer, at stativet ikke slår revner eller vrider sig. Når der er styr på, hvor tørrestativet skal placeres, nedgraves stolperne i 90 centimeters dybde, så det står stærkt, selvom vinden rusker.


Selve tørresnoren er en plastikbelagt wire, der sagtens kan håndtere tøjklemmer og regnvejr.