Grill
Filtrér søgning
Nulstil alle
Brand
Nulstil
 • (5)
 • (2)
 • (1)
Lagerstatus
Nulstil
 • (1)
 • (0)
Vis kun
Nulstil
 • (4)
Pris
Nulstil
1695
1695
6995
6995
1695kr.6995kr.
Vis:
36
produkter1 - 8 af 8
Visning:
Sortér:
Anbefalet

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvorfor vælge en elgrill?

  Med en elgrill slipper du for at skulle bruge gas eller briketter. Grillen tilsluttes blot en stikkontakt, og efter få minutter er den klar til brug. På grund af sin størrelse er den velegnet til grillaftener på altanen eller i gårdhaven, og sammenlignet med en gas- eller kulgrill afgiver den stort set ingen os. 

 2. Hvilken elgrill skal jeg vælge?

  Hvis du skal lave mad til flere personer, er det en god ide at vælge en elgrill med et stort grillareal som fx Weber Pulse 2000. Du bør også sikre dig at det er nemt at regulere og aflæse temperaturen. 

 3. Hvordan virker en elgrill?

  En elgrill er forsynet med et varmeelement, som opvarmes når grillen tændes. En drypbakke opsamler fedt fra kødet og gør det nemt at rengøre grillen efter brug. De fleste elgrill er små nok til at tage med på udflugter. 

Elektrisk grill


Der er mange grunde til at vælge en elektrisk grill. Først og fremmest kan den bruges på steder hvor det normalt ikke er tilladt at bruge en almindelig gas- eller kulgrill – fx på altanen.


Derudover er en elgrill nem at tænde op i. Der skal hverken bruges kul, briketter eller gas. Grillen tilsluttes blot en stikkontakt, hvorefter den er klar til brug. Opvarmningstiden er nogenlunde den samme som for en kulgrill – nemlig omkring 20-30 minutter (afhængig af mærke og model).


Mange elgrill er også udstyret med et digitalt display, der viser temperaturen. Som regel er det også muligt at regulere varmen, så den passer til den konkrete opgave. Dette kan være svært med en traditionel kulgrill, hvor temperaturen altid vil være nogenlunde den samme.


Da en elektrisk grill er lille og kompakt, egner den sig perfekt til brug på altanen eller i gårdhaven. Det er dog vigtigt at der er adgang til en strømforsyning. Derfor er den ikke velegnet til fx strandture, skovture og lignende. Her bør du i stedet overveje en transportabel gas- eller kulgrill.


Weber el grill


Weber er en af verdens førende producenter af elgrill. Med en Weber elgrill får du et kompakt og tidløst design, der klæder en hver terrasse eller altan og den velkendte kvalitet som kendes fra Webers øvrige grillmodeller.


Weber tilbyder følgende elgrill:


 • Weber Pulse
 • Weber Q1400


Begge modeller fås både med og uden stander. Ved at bruge en stander behøver du ikke et egnet bord til at placere grillen på. Samtidig får du praktiske sideborde, som kan slås ned når de ikke er i brug.


Læs mere om Weber Pulse og Weber Q1400 nedenfor.


Weber Pulse


Med Weber Pulse får du en topmoderne elgrill med digital temperaturvisning og en robust støbejernsrist der ikke blot holder på varmen, men også giver flotte grillstreger.


Når du skal grille med Weber Pulse, kan du indstille temperaturen til lav, medium eller høj. En kontrollampe blinker når grillen har nået den ønskede temperatur, så du ved hvornår den er klar til brug.


Weber Pulse er også klargjort til iGrill 3 – Webers intelligente stegetermometer, der tilsluttes din smartphone eller tablet og giver besked når kødet har opnået den perfekte temperatur.


Bemærk at Weber Pulse fås i to udgaver – Pulse 1000 og Pulse 2000. Sidstnævnte har et større grillareal og to varmeelementer og er derfor en anelse mere avanceret end sin lillebror.


Weber Q1400


Med Weber Q1400 får du en praktisk elgrill, der med sin lette konstruktion kan tages med overalt.


Q1400 er udstyret med trinløs temperaturregulering og en 2-delt støbejernsrist, der tillader både direkte og indirekte grilning.


Den kommer desuden med en praktisk opsamlingsbakke, som gør grillen nem og hurtig at rengøre efter brug – præcis som det kendes fra Webers gasgrill.


Sammenlignet med Weber Pulse er Q1400 knap så avanceret. Der er fx ikke et digitalt display. Det betyder også at prisen er lavere.


Valg af elektrisk bordgrill


Inden du beslutter dig for hvilken elgrill du skal vælge, er det en god ide at stille dig selv følgende spørgsmål:


 • Skal grillen have digital temperaturvisning?
 • Hvor stor skal den være? Jo større grillarealet er, des mere mad kan der grilles på samme tid.
 • Hvad må den koste? Elgrill findes i flere prisklasser. Overvej både dit budget og dine behov.
 • Er den nem at rengøre? Hvis du skal bruge grillen meget, bør rengøringen være så nem som muligt.


Rengøring af elgrill


Som med andre grilltyper er det vigtigt at holde din elgrill ren. Vælger du en Weber elgrill, er rengøringen nem og hurtig. Pulse serien kommer fx med Webers smarte Grease Management System, hvor fedt opsamles i en drypbakke som nemt kan tømmes efter brug, mens Q1400 er udstyret med en smart opbevaringsbakke, som placeres under grillen.


Når du skal rengøre grillen, skal både rist, låg, bund og kontrolpanel vaskes af. Når du skal rengøre risten, skal du først fjerne gamle madrester med køkkenrulle. Herefter opvarmes grillen, hvorefter risten børstes ren med en grillbørste. Processen kan eventuelt gentages om nødvendigt. Du kan også bruge grillrens hvis risten er svær at få helt ren.


Låg og bund kan rengøres med en svamp, varmt vand og et fedtopløsende rengøringsmiddel. Bemærk at bunden på Weber Pulse serien kan vaskes i opvaskemaskine.


Selve kontrolpanelet tørres af med en fugtig mikrofiberklud.