Byg
Filtrér søgning
Nulstil alle
Brand
Nulstil
 • (4)
 • (4)
 • (3)
Mærkning
Nulstil
 • (2)
Produkttype
Nulstil
 • (6)
 • (2)
 • (3)
Lagerstatus
Nulstil
 • (3)
 • (0)
Pris
Nulstil
345
345
8335
8335
345kr.8335kr.
Vis:
36
produkter1 - 12 af 12
Visning:
Sortér:
Anbefalet

FAQ – ofte stillede spørgsmål

 1. Hvor bred skal en garageport være?

  Hvis du har en almindelig personbil, skal garageporten være minimum 2,5 meter bred og 2,25 meter høj for at du kan køre ind med bilen uden at støde imod med sidespejlene. 

 2. Hvilken garageport skal man vælge?

  Du skal først og fremmest vælge en garageport som er stor nok til at du kan køre igennem med bilen uden at støde imod. Hvis du ønsker at kunne åbne porten uden at skulle stige ude af bilen, skal du vælge en garageport med automatisk betjening. Alternativet til automatisk betjening er manuel betjening.

 3. Hvad er forskellen på en vippeport og en ledhejseport?

  En vippeport skal, som navnet antyder, vippes udad når den skal åbnes. Det betyder at det er nødvendigt med plads foran garageporten. En ledhejseport optager derimod mindre plads fordi den kan rulles ind langs loftet af garageporten uden at skulle vippes. 

Hvad er en garageport?


Med en garageport kan du lukke garagen helt tæt, så den har en behagelig temperatur året rundt.


Der er mange grunde til at købe en garageport.


En garageport er typisk isoleret, så temperaturen i garagen forbliver stabil hvis resten af garagen også er isoleret.


Garageporte kommer i flere størrelser og farver og kan betjenes enten automatisk eller manuelt.Hvilke typer garageporte findes der?


Man skelner mellem ledhejseporte og vippeporte.


Ledhejseporte


En ledhejseport åbner lodret og er delt op i led, så den kan rulles ind parallelt med loftet. På den både udnyttes pladsen bedst muligt, og da porten ikke monteres i en ramme, får du en stor gennemkørselsbredde.


Når du skal vælge den rigtige ledhejseport, skal du bl.a. være opmærksom på om den leveres samlet eller usamlet, hvor stor den er, og hvilke garantibetingelser der følger med.


Derudover er det selvfølgelig vigtigt at vælge en ledhejseport som falder i din smag når det kommer til farve og struktur.


Vippeport


En vippeport vippes opad og skubbes ind, så den ligger vandret med garagens loft. Det betyder også at det er nødvendigt med plads foran porten for at kunne åbne den.


Fordelen ved en vippeport er at den koster mindre end en ledhejseport. Desuden er den nemmere at montere.


Vippeporte fås i forskellige materialer. De mest almindelige er:


En stålport har den fordel at den er robust og holdbar. Desuden kræver den ikke nogen vedligeholdelse. En vippeport i træ oser derimod af sjæl og charme. Til gengæld skal den behandles med træbeskyttelse eller træolie for at undgå svamp og råd.


Der er dog forskel på hvor meget vedligeholdelse de enkelte træsorter kræver, og nogle kan holde sig i mange år uden nogen form for overfladebehandling.Hvad skal du være opmærksom på når du køber en garageport?


Der er flere ting du skal tage med i dine overvejelser når du skal købe en garageport.


Garageportens udseende


Når du skal købe garageport, bør du sikre dig at den passer sammen med huset. Garagen er nemlig noget af det første man lægger til.


Et eksempel kunne være at vælge en garageport der har samme farve som hoveddøren, så hus og garage bindes sammen.


Har du en ældre, klassisk bolig, kan du skabe en fornemmelse af harmoni ved at vælge en garageport med fyldninger.


Du kan også lege med modsætninger. Er garagen fx hvid, vil en sort garageport skabe en stærk farvekontrast, der giver balance og dynamik.


Kontraster kan også bruges når det kommer til valg af materialer. En bolig med store glasfacader kan fx virke kold, så her vil en garageport i træ bidrage med varme.


Garageportåbner


Som nævnt fås garageporte med enten manuel eller automatisk betjening. De fleste af de garageporte der sælges i dag, er automatiske, hvilket betyder at du kan styre dem med en fjernbetjening, eller ved at indtaste en kode på et tastatur.


Fordele og ulemper ved fjernbetjent styring:


Fordele og ulemper ved kodetastatur:


Med manuel betjening skal du åbne og lukke garageporten med håndkraft. Du er altså tvunget til at stige ud af bilen hver gang.


Desuden vejer en garageport ofte mellem 40-80 kg, så den kan godt være tung at håndtere. Til gengæld koster den ikke så meget som en automatisk garageport.


Det er værd at nævne at en garageport med manuel styring kan gøres automatisk ved at købe en fjernbetjent garageportåbner og en motor. Du behøver altså ikke at investere i en helt ny garageport.


Er der nogle ulemper ved at vælge den automatiske garageport?


Ikke som sådan. Men der er nogle ting du skal være opmærksom på:


Vil du også kunne betjene porten manuelt, anbefaler vi at du installerer en nødåbner, så du kan få adgang til garagen i nødstilfælde.


Størrelse på garageporten


Det er vigtigt at du vælger en garageport som er stor nok til at du kan køre bilen igennem. Her er det altså vigtigt at du måler op inden du bestiller.


En god tommelfingerregel er at garageporten som minimum skal være 2,5 meter bred og 2,25 meter høj for at der kan være plads til en almindelig personbil.


Skal du købe en ny garage, er det en god ide at tage højde for dine fremtidige behov. En familieforøgelse kan fx betyde at I kan blive nødt til at købe en større bil.Hvad koster en garageport?


Det kommer meget an på hvilken du vælger. Vores billigste porte koster ikke mere end 3.500 kr., mens de dyreste koster omkring 8.000 kr.


Den lave pris skyldes at der er tale om standardporte. Skulle du have en arkitekttegnet garageport, ville prisen være meget højere.


Prisen på en garageport afhænger af mange ting – herunder:


Alt andet lige koster en ledhejseport mere end en vippeport, mens en manuelt styret garageport er billigere.Montering af din garageport


Du må gerne montere din garageport selv. Når du monterer garageporten, anbefaler vi at du følger den vedlagte vejledning, som gennemgår processen fra start til slut. Har du ikke mulighed for at montere den selv, kan du få en fagperson til at gøre det for dig.Køb din nye garageport hos Davidsen


I vores sortiment finder du både manuelle og automatiske garageporte. Portene fås i flere farver – bl.a.- hvid og sort – og du har også mulighed for at tilkøbe garageportåbnere, nødåbnere og andet tilbehør.


Flere af vores garageporte fås i forskellige varianter, så du kan finde en størrelse der passer til din garage.


Når du køber din garageport igennem Davidsen, leveres den som kantstenslevering direkte fra leverandøren.


Alle vores garageporte er gennemtestede under virkelighedstro forhold, hvilket sikrer at de holder i årevis.