Mærker

Panasonic

Panasonic er en af verdens førende producenter af forbrugselektronik og er bl.a. kendt for sine fjernsyn, kameraer og barbermaskiner, men tilbyder også et bredt udvalg af varmepumper, der kan bruges til opvarmning af både små og store boliger. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af varmepumper fra Panasonic.  

Filtrér søgning
Nulstil alle
Lagerstatus
Nulstil
  • (1)
  • (0)
Vis:
36
produkter1 - 20 af 20
Visning:
Sortér:
Anbefalet

En varmepumpe kan være en rigtig god investering – især hvis du i forvejen opvarmer huset med oliefyr eller elvarme. Med en varmepumpe er det ikke ualmindeligt at spare 10,000 kr. om året på varmeregningen, men besparelsen afhænger i høj grad af hvor højt dit nuværende varmeforbrug er og hvilken type varmepumpe du vælger. 


Panasonic tilbyder både varmepumper med luft til luft og luft til vand. En luft til luft varmepumpe er velegnet til sommerhuse hvor der kun er behov for rumopvarmning, mens en luft til vand varmepumpe fungerer godt til helårsboliger hvor der også er behov for varmt brugsvand. 


Når du skal vælge den rigtige varmepumpe, bør du finde ud af hvor stort et opvarmningsbehov du har. Panasonic tilbyder varmepumper med en energieffektivitet fra 4,79 i den lave ende til 6,20 i den høje ende. Energieffektivteten siger noget om hvor meget energi varmepumpen producerer i forhold til hvor meget den selv bruger. En energieffektivitet (SCOP) på 5,17 betyder fx at pumpen producerer 5,17 kW per 1 kW som den selv bruger.  


For at finde en varmepumpe der matcher opvarmningsbehovet i boligen, er det en god ide at kigge på hvor stort et boligareal den kan dække. Panasonic leverer varmepumper der kan dække fra 50-100 m2 til 190-230 m2. Mange af modellerne kommer med energimærkning A+++, som er den højeste og mest energieffektive klasse. 


Panasonic producerer også varmepumper med den banebrydende Nano X teknologi, som renser luften og hæmmer bakterier.  


Alle Panasonic varmepumper kan tilsluttes Wi-fi og dermed styres fra din smartphone ved hjælp af den tilhørende app.  


Når du køber en varmepumpe gennem Davidsen, har du mulighed for at tilkøbe en monteringspakke, så du er sikker på at installationen bliver udført korrekt.  

Varmepumperne fås i flere prisklasser og leveres med både en inden- og udendørsenhed. 


Er du i tvivl om hvilken Panasonic varmepumpe du skal vælge, kan du få et overblik over forskelle og ligheder mellem de forskellige modeller på Panasonics hjemmeside.