BLIV LAGER - OG LOGISTIKELEV

Brænder du for at arbejde i teams, er du serviceminded, og kan du lide at have det overordnede overblik over varelageret? Så er uddannelsen som Lager- og logistikelev lige noget for dig.

Under uddannelsen som lager- og logistikoperatør lærer du alt om hvad der foregår på et moderne lager. Du kommer til at ordrebehandle, læsse og losse varer, samt anvende IT i dit arbejde med lagerstyring. Du skal derfor kunne holde hovedet koldt, da der er travlt på vores lagre.​​​​​​​

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen varer samlet 3,5 år, hvorefter du er specialiseret i logistik og lagerstyring.

Under uddannelsen får du certifikat til gaffeltruck.

Inden du starter som Lager- og logistik elev hos DAVIDSEN, skal du have bestået Grundforløb 2.

► ​​​​​​​GF1 20 uger

GF2 20 uger

Hovedforløbet varer 2,5 år - inkl. 5 skoleperioder af varierende længde.

Mød vores Lager- og logistikelev

Marcello

"Da jeg først hørte om lager og logistikuddannelsen, vidste jeg ikke helt hvad det egentlig var og hvad det havde at tilbyde. Men det lød spændende og udfordrende og det vare n oplagt mulighed for at klæde mig på til fremtiden, da logistik er et hovedelement i størstedelen af arbejdsmarkedet.

Jeg valgte at blive elev i Davidsen fordi jeg hørte positive ting om virksomheden og fordi Davidsen er i gevaldig vækst indenfor byggebranchen, som gør det sjovt at tage på arbejde, hvor dagene aldrig er ens.

Min ambition er at blive i Davidsen, for at fortsætte det gode samarbejde og servicere og rådgive vores kunder bedst muligt."

"Kom med på vores hold og få en stærk karriere"

Læs mere om Davidsen