Gori miljømærke

BESKYT DET, SOM NATUREN GIVER OS

Når du vælger EU’s Ecolabel-mærkede GORI træbeskyttelse, får du et produkt, der lever op til strenge miljøkrav. Malingen gennemgår omhyggelige kontroller for at opnå certificering. Miljømærket GORI træbeskyttelse belaster miljøet mindre end traditionel træbeskyttelse. Gori producerer deres træbeskyttelse ved hjælp af miljøvenlige og CO2-reducerende metoder.

Gori
Ecolabel logo

Miljømærket træbeskyttelse

Beskyt miljøet med miljømærkede træbeskyttelse. Gori sætter lige stor vægt på kvalitet og miljø. Et stort mål er at skabe produkter, der opfylder begge disse vigtige parametre. Når du vælger træbeskyttelse, der er EU’s Ecolabel-mærket, får du en løsning, der lever op til strenge miljø- og sundhedskrav.

EU-BLOMSTEN

Når du investerer i træbeskyttelse, der er mærket med EU-blomsten, kan du være tryg ved, at produktet opfylder de strenge krav inden for både miljø og sundhed. Gori's maling gennemgår omhyggelige kontroller for at opnå certificeringen, og du kan derfor være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, der tager hensyn til det naturen giver os.

Gori spande med miljømærke

GORI produkter med miljømærke

Rækkeevne og dækkeevne spiller også en rolle. For at opnå EU-blomsten skal træbeskyttelsen både række og dække mere end normalt – mindst 8 m² per liter. Den høje kvalitet i GORI'S træbeskyttelse betyder desuden, at du ikke behøver at male lige så ofte som med en mindre effektiv træbeskyttelse. Dette reducerer dit forbrug betydeligt.

Dækkende Træbeskyttelse 612:
Holdbarhed op til 15 år, velegnet til nyt træværk, optimal beskyttelse mod vejrets påvirkninger.

Dækkende Træbeskyttelse 618:
Holdbarhed op til 14 år, regnfast efter 30 minutter, kan påføres ved temperaturer ned til 2°C.

Dækkende Træbeskyttelse 606:
Holdbarhed op til 12 år, velegnet til tidligere behandlet træværk, optimal beskyttelse mod vejrets påvirkninger.

Dækkende Træbeskyttelse 608:
Til vinduer og døre, til inden- og udendørs brug, hurtigtørrende og giver en flot overflade.

Påføring af terrasseolie

Biobaseret terrasseolie 

GORI har netop introduceret en biobaseret løsning til terrasseolie. Denne træolie er af højeste kvalitet og har suveræne egenskaber. Produktet tilføjer en ekstra naturlighed til træterrassen, som allerede har en naturlig fremtoning på grund af dens træmateriale. Ud over at være biobaseret, har 306 olien også en længere holdbarhed. Terrasseolien er vandbaseret, hvilket gør det nemt at rengøre pensler efter påføring. GORI’s nye træterrasseolie er nem at påføre, da den har en lang åbningstid, der giver god tid til at arbejde olien ind i træet, før den tørrer op.

GORI Terrasseolie 306:
75 % biobaseret terrasseolie som er designet til udendørs træterrasser. Den er også alkydmodificeret, hvilket betyder, at olien trænger bedre ind i træet og giver ekstra høj UV-beskyttelse og en lang holdbarhed. Fås i flotte dybe farver.  

GORI Terrasseolie 304:
Vandbaseret træolie, der er specielt velegnet til udendørs træterrasser og gangarealer lavet af trykimprægneret og eksotisk træ. Samtidig hæmmer den angreb af skimmel og belægninger, mens den fremhæver træets naturlige struktur. Er hurtigtørrende og overmalbar efter bare 1 time.

metal recyckles forever mærke

GORI malerspande

Som en del af den grønne omstilling og vores fælles ansvar for at beskytte naturen og dens gaver, vil fremtidige GORI metalemballager bære logoet “METAL RECYCLES FOREVER”. Disse emballager er nemlig fremstillet af genanvendeligt metal, hvilket understreger deres bæredygtige karakter.

  • Mærkningen indikerer at metallet til emballagen er genbrugt
  • Genbrugsværdien er høj på metal
  • Metal kan genbruges uendeligt uden at miste dets kvalitet
  • 75% af metalemballager i EU bliver genbrugt
Davidsen rådgivning

´HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Så kontakt din lokale Davidsen salgsafdeling. Med vores faglige erfaring hjælper vi dig med at finde en løsning der passer til dine ønsker og behov.

​​​​​​​​​​​​​​Vi hjælper også gerne online, så kontakt vores kundeservice.

Find mere inspiration på vores instagram
Del dit byggeprojekt med os på hashtagget
#BygMedDavidsen