Mærke
Filtrér søgning
Nulstil alle
Lagerstatus
Nulstil
  • (8)
  • (0)
Vis kun
Nulstil
  • (4)
Pris
Nulstil
24
24
4999
4999
24kr.4999kr.
Vis:
36
produkter1 - 36 af 42
Visning:
Sortér:
Anbefalet
Side 1 af 2|1 - 36 af 42produkter

Ønsker du havemaskiner af høj kvalitet og med den nyeste teknologi, så er Texas et fornuftigt valg. Alle deres produkter er nemlig udviklet med afsæt i kundernes feedback. Det har ført til en række nyskabelser indenfor havekategorien – fx muligheden for at tilkøbe tilbehør til deres havefræsere, så de kan anvendes til fejning, rivning, optagning af kartofler og meget mere. 


Mange Texas maskiner er yderst støjsvage og kan justeres i arbejdshøjden, så du undgår skader ved længere tids brug. Kort sagt – brugervenlighed er arbejdet ind i alle produkterne. Texas tager desuden hensyn til miljøet og forbrugernes sikkerhed – bl.a. ved at anvende emballager uden klorindhold og kasser med træfyld fremfor flamingo. 


Med sine mange års erfaring indenfor området, har Texas opnået et omfattende viden markedskendskab og dermed været i stand til løbende at forbedre deres produkter, så de ikke blot er tidssvarende, men på forkant med udviklingen. Investerer du i en havemaskine fra Texas, kan du således forvente at den holder i mange år fremover.