MØD NANNA I FREDERICIA

Det gode ved at arbejde hos Davidsen er, at det er en kæde i konstant udvikling - og som medarbejder er det spændende at være med i den proces.   

Områdeansvarlig for Davidsen Byggemarked i Fredericia.

Til dagligt er jeg i gang med et lederforløb hos Davidsen. Her lærer jeg en masse, både i forhold til de forskellige personprofiler, hvordan man tackler de forskellige profiler og hvordan man kommunikerer bedst. Desuden er jeg områdeansvarlig for havemøbel/have og isenkram. Sammen med detailchefen har jeg ansvaret for personalet og den daglige drift. Det er mega spændende og ikke to dage er ens.

Da jeg startede som elev i Davidsen, havde jeg ingen ide om hvad en detailforretning eller en trælast var, og hvilke produkter der rent faktisk var i butikken. Jeg blev dog hurtigt draget af branchen og har bestemt ikke fortrudt. Hvis man gerne vil udvikle sig og skabe en spændende karriere, er der masser af muligheder hos Davidsen – bl.a. i form af tværfaglige kurser og lederforløb.

Hvad har jeg lært...

Siden jeg startede som elev i Davidsen i 2015 har jeg lært, at der skal være plads til forskelligheder, hvis man skal være et godt og alsidigt team. Som områdeansvarlig kan jeg godt lide at have en mening om de produkter jeg arbejder med. Så hvis jeg har en ide, kan jeg bare ringe til min indkøber som tager mig seriøst hver gang. Når man som medarbejder har indflydelse og bliver hørt, tager man bare lidt mere stolthed i sit arbejde.

Skal vi arbejde sammen?

Se de ledige stillinger vi har i øjeblikket. Hvis du ikke ser dig selv som et match til en af disse stillinger, er du velkommen til at tilmelde dig vores jobagent og få tilsendt ledige jobs direkte til din mail, når de bliver slået op på vores hjemmeside.