PRIVATKUNDER

I Davidsens byggemarkeder finder du en bred vifte af kvalitetsprodukter til private kunder. Alle vores byggemarkeder ligger sammen med en trælast hvorfor vi kan tilbyde et fuldt sortiment af byggematerialer.

Alt til dine byggemarkedsprojekter

Har du brug for byggematerialer til dit næste gør-det-selv projekt eller boligartikler til hjemmet? I vores mange byggemarkeder finder du alt til hus, have, bolig og byg. Det inkluderer bl.a. belysning, værktøj, belægningsmateriale og meget andet.

Se vores forretninger her.​​​​​​​

På vores webshop kan du desuden bestille varer til afhentning i vores byggemarkeder. Vores afdelinger i Aarhus og Odense er dedikerede afdelinger til professionelle håndværkere - dog har du mulighed for at bestille varer på www.davidsenshop.dk og afhente dem på en af disse to lokationer.

Vores sortiment består af kvalitetsprodukter til skarpe priser. Vi mener nemlig godt at kvalitet og pris kan forenes, så du får det bedste fra begge verdener.

​​​​​​​

Kvalificeret rådgivning  

Når du handler i et af vores byggemarkeder, møder du altid faguddannet personale som står klar til at rådgive dig om produktvalg, fremgangsmåder og materialeberegning.

Er du i tvivl om hvilken grill du skal vælge til sommer? Ikke noget problem - vores medarbejdere kan guide dig til det rigtige valg.  

Vil du gerne vide hvordan du får det bedste ud af dine nye havemøbler, og sikrer at de holder i mange år fremover? Bare spørg en af de ansatte i butikken. De deler gerne ud af deres gode råd.

Og er du usikker på hvilken slags maling du skal bruge til træværket? Så hjælper vi gerne med vejledning om netop dit projekt.

Kort sagt – har du brug for hjælp, så spørg bare løs. Vi er her for at gøre dine gør-det-selv projekter nemmere. Og oplever du problemer efter dit køb, sidder vores kundeservice naturligvis klar til at hjælpe.

Læs mere om vores rådgivning her.