19-04-2024

Davidsens Tømmerhandel har nu officielt slået dørene op for en ny, moderniseret afdeling i Vejle

Efter en forrygende åbningsfest den 19. april, kan Davidsens Tømmerhandel nu officielt slå dørene op for en ny, moderniseret afdeling i Vejle. 

Den nye butik og trælasthal står nu klar til at byde vores kunder velkommen med ekstra kvadratmeter og forbedrede til- og frakørselsforhold. "De seneste måneder har vi arbejdet målrettet på udvidelsen af trælasten med over 2.000 kvadratmeter for at skabe en bedre logistik og et naturligt flow for vores kunder," udtaler Trælastdirektør Lars Juel Jensen, "Samtidig har vi etableret en ny ekspedition midt på pladsen, hvilket gør vores medarbejdere mere synlige og forbedrer kundeservicen."

Fokus har været at optimere forholdene i hele trælasten for at spare vores kunders dyrebare tid. Men for Davidsens Tømmerhandel er god logistik kun en del af oplevelsen. "Vi skal bygge videre på vores gode relationer med kunderne og fastholde et stærkt lokalt kendskab til byggerierne i området. Dette sikrer, at vi kan rådgive professionelle håndværkere bedst muligt og fortsætte med at udvide og fastholde Davidsens stærke position i Vejle og Syddanmark," tilføjer trælastdirektør Lars Juel Jensen.

maxresdefault


Vejle åbningsfesst
Vejle åbningsfest

Vi ser frem til at byde vores kunder velkommen i vores nye butik og trælasthal i Vejle og fortsætte vores engagement i at levere kvalitetsprodukter og førsteklasses service.