Værkstedsudstyr
Filtrér søgning
Nulstil alle
Produkttype
Nulstil
 • (2)
Brand
Nulstil
 • (1)
 • (1)
Lagerstatus
Nulstil
 • (2)
 • (0)
Vis kun
Nulstil
 • (2)
Vis:
36
produkter1 - 2 af 2
Visning:
Sortér:
Anbefalet

Hvad er en arbejdsradio?

En arbejdsradio bruges på byggepladser og værksteder hvor man ønsker at kunne høre musik imens man arbejder.

I modsætning til en almindelig radio er en arbejdsradio langt mere robust. Den kan typisk både klare stød, stænk og vand uden at blive ødelagt, hvilket betyder at du også kan bruge den udendørs i dårligt vejr.

Mange arbejdsradioer er nemme at transportere da de ikke vejer særlig meget og typisk har et håndtag til at holde om.

Hvilken arbejdsradio skal du vælge?

Det er vigtigt at gøre dig nogle tanker om hvad din radio skal kunne. Arbejdsradioer fås nemlig med en bred vifte af funktioner, så der er stor forskel på hvad de kan.

Langt de fleste arbejdsradioer bruger batteri, hvilket betyder at du kan anvende dem udendørs og ikke behøver at bekymre dig om hvorvidt der er en stikkontakt i nærheden.

Ofte kan det godt betale sig vælge en arbejdsradio af samme mærke som det elværktøj du bruger i forvejen. Mange producenter har nemlig udviklet batterier som er kompatible med alle deres produkter (så længe de har samme spændingsklasse vel at mærke).

Der findes også arbejdsradioer som både bruger batteri og kan tilsluttes en stikkontakt, så du kan høre musik selvom radioen skulle løbe tør for strøm. 

Vær opmærksom på at det kan være nødvendigt at tilkøbe batteri da det typisk ikke medfølger (tjek under det enkelte produkt hvis du er i tvivl).

Arbejder du på en stor byggeplads med meget støj, er det en god ide at vælge en større radio der kan spille hele området op og levere en kraftig lyd. Radioen bør også have et slagfast kabinet og en brudsikker antenne for lang holdbarhed.


Hvilke funktioner skal din arbejdsradio have?

Som sagt kan mange arbejdsradioer bruges til meget mere end at høre musik. Her er blot et lille udpluk af nogle af de funktioner som producenterne har udstyret deres radioer med:

 • Opladning af mobil via usb indgang, så den holder strøm hele dagen.
 • Tilslutning via AUX kabel eller bluetooth, så du kan afspille din egen musik (hvem vil ikke gerne kunne det?)
 • Subwoofer, så du får en biograflignende oplevelse når du hører radio (Bosch var faktisk den første fabrikant der lancerede en arbejdsradio med indbygget subwoofer).
 • Mulighed for at modtage DAB og DAB+ signaler, hvilket betyder at du kan høre flere programmer, får en renere lyd og kan se oplysninger om titel og kunstner på de numre du hører.
 • Brugervenligt digitalt display, så du kan se hvilken radiokanal du hører.
 • Rum til beskyttet opbevaring af fx telefon, mp3 afspiller og andre eksterne enheder.

Det giver sig selv at jo flere af disse funktioner radioen skal have, jo dyrere er den også. Det er derfor en god ide at overveje hvor mange penge du vil smide efter en håndværkerradio.

 

Køb en arbejdsradio fra Davidsen

Til de lange arbejdsdage er der ikke noget bedre end at kunne tænde for radioen og lade dine yndlingsnumre fylde rummet.

I vores sortiment finder du vejrbestandige arbejdsradioer med et væld af funktioner og en robust konstruktion. Vores radioer giver en fyldig og ren lyd, som gør arbejdsdagen lidt sjovere.

Vil du sikre dig at lyden er ren, er det en god ide at vælge en AM/FM radio med avanceret modtagerteknologi, så signalet går bedre igennem. Eller endnu bedre: Køb en DAB radio. Så undgår du uønsket støj. 

Du kan bestille vores radioer online eller til afhentning i et af vores byggemarkeder, som du finder i 21 byer rundt om i landet. Der går typisk 3 timer fra du afgiver din bestilling til du kan afhente din nye arbejdsradio i butikken.

OBS: Bevæger du dig meget rundt i løbet af dagen, eller arbejder du i omgivelser med meget støj, bør du overveje at investere i høreværn med indbygget radio i stedet. Så kan du lytte til dine yndlingsradioprogrammer uanset hvor meget det larmer, og behøver ikke at være i nærheden af en stationær radio.