SORTIMENT

Davidsen har salgsafdelinger fordelt over hele landet hvor vores sælgere står klar til at hjælpe dig. Derudover kan du på vores webshop Davidsen.dk finde et bredt sortiment indenfor byggeri.

​​​​​​​"Vi vil være byggeriets fortrukne partner"

Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal stå lidt stærkere. Det gør vi ved at fokuserer på det rette sortiment, samt konkurrencedygtige priser.

SALG TIL ERHVERV OG PRIVATE

"Davidsen er førende inden for byggematerialer, træ, værktøj, værnemidler og beklædning. Vi er skarpe på prisen - uden at gå kompromis med kvaliteten"

Stort produktsortiment

Vores produktsortiment er stort. Det betyder, at vi ikke blot forhandler produkter inden for mange forskellige kategorier, men også har mange produkter inden for hver kategori.

Levering

Når du bestiller dine varer hos Davidsen, kan du stole på at de bliver leveret rettidigt, forsvarligt og korrekt. Du bestemmer selv hvor og hvornår dine varer skal leveres. Logistik er en topprioritet, og vi bestræber os på at levere varerne, så det bliver så nemt for dig som muligt.

Rådgivning

Vi er altid klar til at rådgive dig – både om produktvalg, materialeberegning, kvalitetssikring og meget mere. Det sparer dig tid og sikrer, at du kommer afsted med de rigtige varer til dine byggeprojekter. Find salgsafdeling her.

Kvalitet og bæredygtighed

I vores indkøbsafdeling sikrer vores veluddannede medarbejdere, at vi kan tilbyde produkter fra anerkendte leverandører i Danmark, såvel som fra udlandet. Vi importerer en stor del af vores træ fra savværker i Norden og Baltikum, og stiller store krav til kvalitet og bæredygtighed.

Vi er certificeret efter FSC® og PEFC™-standarderne.

Tilbudsaviser til professionelle

Tilbudsaviser til gør-det-selv'erne