SORTIMENT

Davidsen er førende inden for byggematerialer, værktøj og værnemidler og har et bredt udvalg af produkter til professionelle inden for byggeri. Vi sælger både varer til afhentning i vores fysiske butikker, ligesom vi tilbyder levering i hele landet.

Salg til Erhverv

"Davidsen er førende inden for byggematerialer, træ, værktøj, værnemidler og beklædning til professionelle"

Stort produktsortiment

Vores produktsortiment er stort – ikke bare i bredden, men også i dybden. Det betyder, at vi ikke blot forhandler produkter inden for mange forskellige kategorier, men også har mange produkter inden for hver kategori.

Trælast- og håndværkerafdelinger

Du finder vores sortiment i vores mange trælast- og håndværkerafdelinger. Find butik her.

Levering

Vi leverer hurtigt, og har endda egne chauffører til at bringe varer ud. Du er sikret en korrekt og forsvarlig levering - hver gang.

Rådgivning

Desuden står vi altid klar til at rådgive dig – både om produktvalg, materialeberegning, kvalitetssikring og meget mere. Det sparer dig tid og sikrer, at du kommer afsted med de rigtige varer til dine byggeprojekter.

Kvalitet og bæredygtighed

I vores indkøbsafdeling sikrer vores veluddannede medarbejdere, at vi kan tilbyde produkter fra anerkendte leverandører i Danmark, såvel som fra udlandet. Vi importerer en stor del af vores træ fra savværker i Norden og Baltikum, og stiller store krav til kvalitet og bæredygtighed.

Vi er certificeret efter FSC® og PEFC™-standarderne.

Troværdig og seriøs samarbejdspartner for professionelle

"Vores opgave er bl.a., at bidrage positivt til vores kunders konkurrenceevne. Det gør vi ved at fokuserer på det rette sortiment, samt konkurrencedygtige priser"

Salg til private

"Davidsen er storleverandør til private i hele landet.

Vi er skarpe på prisen - uden at gå kompromis med prisen"

Stort produktsortiment

Vi forhandler også et bredt udvalg af byggemarkedsprodukter til private. Vores sortiment omfatter bl.a. alt inden for have, havemøbler, maling, værktøj samt bolig og belysning. Du finder minimum 16.000 varenumre inden for netop disse kategorier - altså produkter for en hver smag.

Trælast

I vores trælast finder du et stort udvalg af gulve, døre, fliser og byggematerialer til dine gør-det-selv projekter.

Alt i Weber grill og tilbehør

Samtidig er vi førende inden for Weber grill og tilbehør. I en del af vores detailforretninger, finder du Weber World Stores, hvor du kan opleve Webers komplette produktsortiment og få kompetent rådgivning. Davidsen er en af landets eneste byggemarkeder med Weber World Stores.

Isenkram

I øvrigt har vi et stort udvalg af isenkram. Derfor kan du altid finde en gave til enhver lejlighed – bl.a. inden for kategorierne køkkenudstyr, el artikler og husholdningsprodukter. Mange af vores produkter sælges til en fast lav pris.