DIGITAL HANDELSELEV

Drømmer du om at arbejde med digital markedsføring, samt at skabe værdi via online kanaler - Kan du se dig selv som E-commerce assistent, Marketing Assistent eller fx Content Manager i fremtiden? Så er en uddannelse som Digital handelselev lige noget for dig.

På skolen lærer du om digitalt salg, forretningsforståelse, digital købsadfærd, dataanalyse og digital markedsføring - målrettet B2B og B2C kunder. Du lærer om analyser indenfor SoMe, Google Ads, Google Analytics, SEO og Content Marketing.

Uddannelsens opbygning

Hovedforløbet varer 2 år - inklusiv 8-12 ugers skoleophold.

Du kan læse mere om uddannelsen HER

Mød vores udlærte digitale handelselev

Fie

"Det var fedt at være elev i Davidsen! Jeg gik på arbejde hver dag med muligheden for at udvikle mig. Jeg startede på gulvet i én af vores byggemarkeder, men fandt ud af, at det ikke var den vej jeg ville gå. Derfor fik jeg muligheden for at blive elev på vores hovedkontor, og uddanne mig inden for digital handel.

Davidsen har mange jobfunktioner, så uanset hvad du interesserer dig for, så er der noget for dig. Det var fedt at vide, at når mit uddannelsesforløb stoppede, så stoppede mine muligheder ikke. (Jeg sidder i dag som Marketingkoordinator på hovedkontoret).

To dage var aldrig ens, og jeg blev hele tiden præsenteret for nye udfordringer og opgaver, der skulle løses. Det betød, at jeg kom hjem fra arbejde med ny viden og erfaring – hver dag.

Hos Davidsen får du det ansvar, du tager, masser af viden inden for faget samt gode kollegaer, som er med til at gøre hverdagen lidt sjovere."

"Kom med på vores hold og få en stærk karriere"

Læs mere om Davidsen