BLIV INDKØBSELEV

Brænder du for at lave budgetter, styring af varelager, og for at sammenligne pris og kvalitet? Fungerer du godt i en travl hverdag på et stort kontor med mange kollegaer? Så er uddannelsen som Indkøbselev lige noget for dig.

Ud over klassiske opgaver som fx budgetter og styring af varelager, så lærer du om import, internationale regler, og får et grundlæggende kendskab til markeder i ind- og udland.

Uddannelsens opbygning

Hovedforløbet varer 2 år - inklusiv 7-14 ugers skoleophold.

I løbet af den 2-årige uddannelse kommer du rundt om de mange forskellige funktioner, der ligger i indkøb.​​​​​​​

Mød vores udlærte indkøbselev

Marie

"Hvis du ønsker et intensivt og lærerigt uddannelsesforløb, hvor der på samme tid er en god balance mellem teori og praksis, så vil jeg klart anbefale Davidsen.

I min dagligdag som indkøbselev i Davidsen, var jeg i berøring med en bred vifte af varegrupper. Jeg kom rundt i forskellige afdelinger, jeg fik en masse ansvar, og jeg lærte en masse om Davidsen som virksomhed, samt hvad det gode købmandskab vil sige. Jeg kan godt lide at have mange bolde i luften, og det er der også mulighed for - men der er også altid hjælp at hente, både internt i eget team og på tværs af afdelinger.

Der er rig mulighed for at udvikle sig i Davidsen, og jeg har set mange eksempler på - inklusiv mig selv, at man efter endt elevtid kan blive i virksomheden. Dette, samt gode og dygtige kollegaer, motiverer mig til altid at gøre mit bedste.”

"Kom med på vores hold og få en stærk karriere"

Læs mere om Davidsen