BLIV IT-SUPPORT ELEV

Brænder du for fejlfindinger, installering af forskelligt it-udstyr og vedligehold af systemer? Så er uddannelsen som IT-Support elev lige noget for dig.

På skolen lærer du de nyeste teknikker indenfor faget.​​​​​​​ Du får fag som: Computerteknologi, serverteknologi, kundeservice og databaseprogrammering. Du bliver en del af en velfungerende IT-afdeling, der hver dag yder support til de ca. 1100 medarbejdere i hele Davidsen.

Uddannelsens opbygning

► ​​​​​​​GF1 1/2 år

GF2 1/2 år

Hovedforløbet varer 2 år - inkl. 2x10 uger på skole, og 5 uger til skole/svendeprøve.

Mød vores IT-Support elev

Nikolaj

"Jeg ønskede mig en arbejdsplads, hvor hverdagen ikke var den samme, og hvor jeg kunne udvikle mig både personligt og på det professionelle plan. Det var jeg sikker på, Davidsen kunne hjælpe mig med. Jeg har fra tidligere ansatte hørt rigtig godt om Davidsen og at det var et godt sted at arbejde.

I IT udfører vi forskellige opgaver i form af opsætning af pc’ere, printere, mobiler osv. Derudover har vi en del serveropgaver, som vi løser samt mange andre opgaver.Vi har et godt sammenarbejde med de forskellige afdelinger og det gør, vi lærer hinanden at kende og på den måde får vi en god relation til hinanden.

Jeg arbejder i et team, hvor vi alle er meget forskellige, men det gør, vi sparrer hinanden perfekt i dagligdagen, og jeg som elev får lov at stå på egne ben og udfordre mig selv og lære af de fejl, der kan opstå. For mig er det meget motiverende at kollegaerne er gode, og det gør, jeg møder glad på arbejde og har lysten til at møde op."

"Kom med på vores hold og få en stærk karriere"

Læs mere om Davidsen