BLIV ØKONOMIELEV

Brænder du for tal, analyser og regnskaber? Så er uddannelsen som Økonomielev lige noget for dig.

Du lærer om styrings- og analyseværktøjer, og hvordan de fungerer i teori og i praksis. Du kommer til at arbejde med indtægter, udgifter, debitor- og kreditorbogholderi samt fakturering. Ud over at blive en del af en dynamisk økonomiafdeling, vil du i løbet af din læretid komme rundt i de forskellige underafdelinger, for at lærer om de mange discipliner. ​​​​​​​

Uddannelsens opbygning

Hovedforløbet varer 2 år - inklusiv 9-11 ugers skoleophold.

På skolen har du fag som: Bogføring, årsregnskab, moms og afgifter, budgettering og økonomistyring.

Mød vores udlærte økonomielev

Jette

"Jeg startede som elev i administrationen hos Davidsens Tømmerhandel tilbage i februar 2017. Jeg valgte at søge elevstillingen hos Davidsen, fordi jeg kendte virksomheden lidt i forvejen. Jeg kendte Davidsen fra selv at være kunde, men også igennem en del bekendte, som var ansatte, og de talte alle sammen godt om Davidsen som arbejdsplads, hvilket var vigtig for mig som elev.

Min elevtid var spændende, udfordrende og lærerig. Jeg kom rundt i flere forskellige afdelinger i administrationen. Alt sammen, hvor jeg havde medbestemmelse ift. hvad jeg syntes kunne være spændende og ønskede at få mere indblik i.

Jeg fik hurtigt tildelt ansvar og egne opgaver, hvilket gjorde at jeg voksede meget hurtigt fagligt, men også personligt. Jeg kom rigtig godt igennem min uddannelse, med god hjælp fra det ansvar og den udvikling jeg fik i løbet af min elevtid. Efter endt elevtid, var jeg så heldig, at jeg kunne blive hos Davidsen, og jeg blev fastansat i debitor afdelingen, som var den afdeling, hvor jeg havde endt min elevtid."

"Kom med på vores hold og få en stærk karriere"

Læs mere om Davidsen