ERHVERVSKUNDER

I Davidsens håndværkerafdelinger finder du et bredt udvalg af produkter til professionelle indenfor byggebranchen – både i forhold til materialer og værktøj.

Kvalitetsprodukter til fagfolk​​​​​​​

Davidsens produktsortiment til professionelle er kendetegnet ved at være stort både i bredden og i dybden. Såvel som i vores fysiske butikker som på vores webshop finder du alt hvad du skal bruge i dit daglige arbejde – herunder beklædning, værktøj, maling og trælastvarer.

Se vores forretninger her.

Vi udvider løbende med nye afdelinger rundt omkring i landet så vi kan servicere endnu flere kunder.


Hurtig og effektiv levering

Når du bestiller varer hos Davidsen, er du sikret hurtig og effektiv levering. Vi har egne chauffører som har kendskab til virksomhedens produkter, og ved hvad der skal leveres hvor, hvornår og hvordan. Vi benytter desuden et internt trackingsystem så vi altid kan spore vores lastbiler, og dermed holde styr på hvor din forsendelse befinder sig.

Som en del af vores service tilbyder vi også levering med kran. Desuden kan du med vores 90 minutters leveringsservice få bragt varer ud, når du har behov for det (gælder kun Aarhus og omegn). På den måde slipper du for besværet med at skulle køre ind til nærmeste håndværkerafdeling og købe produkterne selv.

Læs mere om vores logistikservice her.


Spørgsmål

Som kunde i Davidsen er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning. Vi kan fx hjælpe med materialevalg, fremgangsmåder, kvalitetssikring, dokumentation og meget mere.

Som erhvervskunde får du tilknyttet en fast kontaktperson, som du kan ringe til når du har brug for hjælp. Din kontaktperson har et indgående kendskab til byggebranchen og vil kunne yde faglig sparring tilpasset dine behov.

Mange af vores kunder knytter et stærkt bånd til deres kontaktperson – et bånd baseret på gensidig respekt og tillid.