Få et tilbud på Rationel vinduer og døre

Rationel tilbyder indbrudssikrede og energibesparende vinduer og døre med mange års holdbarhed. I vores spændende vinduesunivers kan du skræddersy dine nye vinduer og døre, samt få et gennemarbejdet tilbud leveret i din indbakke indenfor 5 hverdage.​​​​​​​

Du får flere fordele med Rationel vinduer og døre - fx:

Vinduer der holder på varmen

Rationel vinduer holder på varmen, minimerer træk og reducerer energiforbruget, hvilket gavner både miljø og pengepung. Ved at skifte til Rationel vinduer er det ikke ualmindeligt at spare 3.000-5.000 kr. på varmeregningen hvert år.

Dokumenteret holdbarhed

Rationel vinduer og døre er gennemtestede og kan modstå kraftige regnskyl, voldsom storm og mange års slitage. Vinduerne er så robuste at de kan holde til vindstød af orkanstyrke. Med almindelig pleje og vedligeholdelse er den forventede levetid helt op til 50 år.

Indbrudssikring

Rationel vinduer er svære at bryde igennem og er testet for indbrudssikring. Ønsker du yderligere sikring af dine vinduer, tilbyder Rationel både en almindelig og en udvidet sikringspakke, hvoraf sidstnævnte er velegnet til områder med støj og boliger der ligger afsides.

Indeklima

Rationel vinduer og døre bidrager til et godt indeklima da de reducerer udefrakommende støj, lukker så meget lys ind som muligt og ikke afgiver farlige giftstoffer. Alle vinduer er desuden forsynet med en friskluftsventil som gør det muligt at lufte ud uden at åbne vinduet.

Minimal vedligeholdelse

Rationel vinduer og døre kræver stort set ingen vedligeholdelse. Vælger du døre og vinduer af træ, bør du dog gå dem efter med en pensel en gang om året. Læs mere her.

Børnesikring

Rationel vinduer kan børnesikres, så du undgår at børnene falder ud af vinduerne og kommer til skade. Rationel tilbyder flere sikringsanordninger – herunder hærdede og laminerede glasruder som kan tåle pres og tryk.

I Rationels vinduesunivers kan du skræddersy dine vinduer og døre, så de passer til dine ønsker og behov. Leg med størrelser, farver, materialer og meget mere, tilføj herefter produkterne til indkøbskurven og modtag et skræddersyet tilbud indenfor 5 hverdage. Rationels fageksperter yder gerne professionel rådgivning undervejs, og du får fri levering i hele Danmark (til brofaste øer).