Byg
Filtrér søgning
Nulstil alle
Brand
Nulstil
 • (56)
 • (38)
 • (14)
 • (11)
 • (10)
 • (9)
 • (8)
 • (1)
Vis alle
Mærkning
Nulstil
 • (38)
 • (33)
 • (27)
 • (3)
 • (2)
Produkttype
Nulstil
 • (35)
 • (21)
 • (2)
 • (8)
 • (9)
 • (9)
 • (9)
 • (4)
Vis alle
Lagerstatus
Nulstil
 • (91)
 • (0)
Vis kun
Nulstil
 • (3)
Vis:
36
produkter1 - 36 af 210
Visning:
Sortér:
Anbefalet
...
Side 1 af 6|1 - 36 af 210produkter

Vigtigt at overveje inden du går i gang


Hvis du skal bygge nyt eller skal bygge til, er du frit stillet i forhold til valg af gulvbelægning. Det er derimod en anden sag hvis du skal renovere, ombygge eller reparere et eksisterende gulv. Her bliver du nemlig nødt til at tage hensyn til de gulvkonstruktioner, der allerede er lavet. Inden du går i gang med at lægge nyt gulv, er det derfor vigtigt at finde ud af hvad du skal gøre.


Derudover bør du overveje om du ønsker gulvvarme. Nogle materialer egner sig nemlig bedre til gulvvarme end andre. Trægulve har fx en tendens til at tørre ud hvis der er gulvvarme, mens klinker er ideelle til denne type opvarmning. Bemærk at enkelte laminatgulve godt kan benyttes til gulvvarme, men tjek med leverandøren inden du kaster dig ud i projektet.


Det er også en god ide at tage stilling til om gulvet skal bidrage til en bedre akustik. Hvis der er tale om et rum med meget aktivitet, er det vigtigt at akustikken er god – ellers kan det blive ubehageligt at opholde sig i. Der kan også opstå problemer hvis du anvender en blød gulvbelægning i et rum der udsættes for stor belastning – fx køkken eller bryggers – da overfladen hurtig vil blive slidt. Overvej derfor hvilken belastning gulvet skal kunne tåle.


Endelig bør du beslutte om du selv vil lægge gulvet og hvor meget det må koste. Massive trægulve har naturligvis en bedre holdbarhed end bløde gulve, men koster også mere. Her afhænger valget i høj grad af dine fremtidsudsigter. Planlægger du fx at fraflytte indenfor en overskuelig fremtid, bør du overveje et gulv som er forholdsvist billigt.


 


Vinylgulve


Vinylgulve er stærke og robuste og har derfor en lang holdbarhed. Samtidig er de vandtætte og egner sig derfor perfekt til rum der er udsatte for vandpåvirkninger, fx køkken eller entre.


Trods den vandtætte overflade egner vinylgulve sig ikke til vådrum. Her skal du i stedet anvende fliser, klinker eller lignende.


Til gengæld kan vinylgulve anvendes i stort set alle øvrige rum. De er fx perfekte til børneværelser, hvor den bløde overflade gør gulvet behageligt at lege på.


En af de store fordele ved vinylgulve er at de er nemme at vedligeholde. Den daglige rengøring kan klares med en almindelig støvsuger og gulvvask.


Vinylgulve findes i mange forskellige udformninger. Hos Davidsen kan du bl.a. få varianter med eg, skifer, oak og fliser.


 


Laminatgulve


Ligesom vinylgulvet er et gulv med laminat slidstærkt og robust. Desuden er det nemt at vedligeholde. Det skal nemlig hverken slibes eller høvles, og i modsætning til trægulve slipper du for løbende efterbehandling med lud, olie eller sæbe – dette på trods af at laminatgulve er meget naturtro og til forveksling ligner ægte træ.


Prismæssigt ligger laminatgulve i den lave ende, og derfor egner de sig perfekt til den prisbevidste forbruger, der ønsker at holde prisen til et minimum uden at gå på kompromis med kvaliteten.


I vores sortiment finder du laminatgulve i mange forskellige udgaver. En vores mest populære løsninger er Pergo laminatgulve – de er holdbare, nemme at samle og kan kombineres med gulvvarme. Vælg mellem flere træsorter – herunder eg, fyr og Douglas – eller prøv en løsning med fliser eller klinker.


Tip: Ønsker du et laminatgulv der holder i mange år, bør du vælge en løsning med højtrykslaminat.


 


Massive trægulve


Et gulv i massivt træ bringer varme, liv og sjæl ind i hjemmet og kan nedslibes eller pudses mange gange. Derfor er det ikke ualmindeligt at det holder hele livet. Selvom det er dyrere end andre gulvløsninger – fx vinyl- og laminatgulve – udlignes forskellen af den lange levetid.


Massive gulve har også en god lydisoleringsevne og bidrager derfor til en god akustik i boligen. Samtidig er de kompatible med gulvvarme og passer derfor til de fleste rum, herunder køkken, stue, soveværelse og entre.


Den primære ulempe ved massive gulve er de skærpede krav til vedligeholdelse. Hvor gulve af laminat og vinyl er stort set vedligeholdelsesfrie, skal trægulve efterbehandles med olie, sæbe eller lak for at beskytte mod slid og bevare den pæne overflade.


Vores udvalg af massive trægulve omfatter bl.a. gulve i fyr, ask og eg. Forskellen på de forskellige træsorter ligger især i holdbarhed, udseende og pris. Fyr har fx en lys eller gullig overflade med mange buede åretegninger, mens eg er mørkere, har færre og mere spidse åretegninger og en længere holdbarhed.


 


Parketgulve


Parketgulve er nemme at lægge og kan fås i mange forskellige træsorter – herunder bøg, eg, ask og Jatoba. Ligesom massive gulve har parketgulve en lang holdbarhed, fordi de kan slibes og pudses mange gange.


Tidligere var parketgulve dyre, men i dag fås de til en overkommelig pris og er derfor tilgængelige for de fleste. Parketgulve passer i de fleste rum i boligen. Du kan fx lægge dem i stuen, køkkenet, gangen eller på børneværelserne.


Hos Davidsen forhandler vi bl.a. parketgulve af mærket Boen som er kendt for kvalitet, innovation og respekt for naturen.


 


Korkgulve


Ønsker du et gulv som er nemt at lægge, behageligt at gå på og som bidrager til en god akustik?


Så er gulve af kork det helt rigtige valg. Korkgulve har en lang holdbarhed, kræver stort set ingen vedligeholdelse og dæmper støjgener i hjemmet. I modsætning til andre typer gulve er de meget elastiske og derfor ekstra behagelige at gå på.


Vi tilbyder korkgulve i flere forskellige nuancer. Gulvene kan monteres på ingen tid takket været det smarte kliksystem.


 


Tæppefliser


Der er mange fordele ved tæppefliser. Først og fremmest giver de mulighed for at sætte dit eget personlige præg på boligen. Tæppefliser findes nemlig i mange farver og kan lægges i et hav af mønstre.


Samtidig er de nemme at rengøre, meget holdbare og har gode lyddæmpende egenskaber. Derfor er de et oplagt valg til rum med mange støjgener – fx åbne kontorlandskaber eller lignende.


Tæppefliser har desuden den fordel at de enkelte fliser kan udskiftes. Er der kommet en genstridig plet på en af fliserne, behøver du altså ikke at udskifte hele gulvet, men kan bare nøjes med at udskifte den flise som er beskadiget.


 


Fliser og klinker


I modsætning til de fleste typer gulve er fliser og klinker velegnet til vådrum, herunder badeværelser og bryggerser.


Fliser og klinker findes i utallige farver og kan lægges i mange forskellige mønstre, hvilket giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige udtryk.


Vores udvalg inkluderer både fliser til gulve og vægge. Samtidig har vi et stort udvalg af tilbehør – bl.a. fliseklæb, flisefuge, gulvspartel, armeringsnet og armeringsvæv.


TIP: Skal du lægge fliser eller klinker i et mindre rum? Eller ønsker du blot at det skal virke større? Så kan du med fordel vælge fliser eller klinker i en lys farve. Lyse farver får nemlig rummet til at virke større end det egentlig er.


 


Underlag til gulve


Hvis du skal montere nye gulve, kan det være en god ide at lægge et gulvunderlag. Et gulvunderlag er med til at udligne ujævnheder, reducere støj og mindske rumklang. Hos Davidsen finder du gulvunderlag både med og uden dampspærre. Underlag med dampspærre beskytter mod fugt og egner sig til montering på parket- og laminatgulve eller gulve med betonunderlag.


 


Rengøring og pleje


Uanset hvilket gulv du vælger, er det vigtigt med regelmæssig rengøring og vedligeholdelse.


Hvor meget vedligeholdelse gulvet kræver, afhænger af hvilken type gulv der er tale om, og hvordan det er behandlet.Et trægulv der er lud- eller sæbebehandlet, skal udover den daglige rengøring også vaskes grundigt med meget varmt vand 2-4 gange om året, mens et oliebehandlet gulv skal behandles med olie hvert andet år. Hvis gulvet er ubehandlet når du køber det, er det en god ide at efterbehandle det for at beskytte mod slitage og forlænge holdbarheden. I vores sortiment finder du en bred vifte af rengørings- og plejemidler til gulve – herunder lak, olie og sæbe.