DET SIGER KUNDERNE

Løsningsorienteret samarbejde

Hellevad Tømrer A/S tæt på Rødekro har over 20 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget. Her løses opgaver for både private og professionelle, og der sættes en ære i det gode håndværk med rådgivning, kvalitetsmaterialer og et særdeles godt øje for detaljer og finish.

Hellevad Tømrer A/S

Hellevad Tømrer A/S ejes af 43-årige Steen Jensen-Petersen, der er bestyrelsesmedlem i Handelsstandsforeningen Rødekro, storsponsor i Hellevad Idrætsforening og guldsponsor i Team Rynkeby Sønderjylland.  

Davidsen i Rødekro er vores lokale tømmerhandel. Butikken er kun syv-otte km væk, så mine medarbejdere og jeg kommer der flere gange i løbet af ugen. Jeg har lige hentet en palle cement - og nogle prøver på et loft til en kunde - og ellers køber vi alt tømmer og f.eks. 30.000 tagplader hvert år.

Vi er specialister i landbrugs- og industribygninger. Lige nu er vi i gang med flere stormflodsskader og generelle projekter som er relateret med foråret.

Sortimentet hos Davidsen er fint dækkende, og de er gode til at skaffe varerne hjem, hvis vi står og mangler et eller andet.

"Davidsen går gerne et par skridt ekstra for at løse udfordringer der opstår på byggesager"

- Steen Jensen-Petersen

De forskellige tømmerhandlere kan nogenlunde det samme, men hos Davidsen er jeg ikke bare et nummer i køen. Vores samarbejde er meget løsningsorienteret, og de går gerne et par skridt ekstra for at løse de udfordringer, der altid opstår på byggesager. Samtidig er der god kemi og en hyggelig atmosfære i trælasten, hvor vi tager en kop kaffe og vender verdenssituationen.

Vi har haft den samme kontaktperson i rigtig mange år. Det kan jeg godt li’, for han forstår, hvem jeg er og kender mine behov, krav og ønsker. Han er fagligt dygtig og informerer os om kommende prisstigninger på tømmer, så vi kan nå at købe op og derigennem spare nogle penge.

På 9 ud af 10 produkter ligger Davidsen prismæssigt godt i forhold til markedet, og særligt på messerne køber vi rigtig mange varer.

FAKTA

Hellevad Tømrer A/S, Hovedgaden 10, 6230 Rødekro

  • Firmaet ejes af tømrermester Steen Jensen-Petersen
  • 20 medarbejdere herunder tre lærlinge
  • Over 800 opgaver årligt i region Syddanmark
  • Kunde hos Davidsen siden 2000