DET SIGER KUNDERNE

Stor faglig ekspertise

Anlægsgartnerfirmaet Kjeld Larsen & Søn A/S løser en bred vifte af anlægs- og vedligeholdelsesopgaver for private, virksomheder og offentlige institutioner, herunder Kolding, Haderslev og Vejle kommuner.
Det anerkendte og velrenommerede firma varetager alt fra entreprenørarbejde og anlægsservice til haveservice og kloakarbejde.

Kjeld Larsen og Søn i Kolding

Kjeld Larsen & Søn A/S er medlem af Danske Anlægsgartnere. Firmaet, der er grundlagt i 1925, har gennem alle årerne kun haft fire ejere. I dag ejes firmaet af 55-årige Frank Kroer Andersen, der sammen med et team på 23 medarbejdere tryller med naturens egne materialer.

Regnvandsbede er oppe i tiden, fordi det en forholdsvis billig investering sammenlignet med andre klimatilpasninger. Det kan både være med faskine, men også en forsænkning med forskellige stauder, som kan holde til at stå med fødderne i vand. Det er flot at se på, og insekterne er vilde med det.

Lige nu har vi et team på en større haverenovering i Sønder Bjert, et hold på en renovering af en stensætning i Seest, og så har vi nogle medarbejdere på en udgravning til nye belægninger. I det hele taget er der rigtig godt gang i forretningen, også med pleje og vedligeholdelse af grønne anlæg og haver.​​​​​​​

"Davidsen har udvist stor faglig ekspertise og professionalisme"

- Frank Kroer Andersen

​​​​​​​Sidste efterår afsluttede vi en toårig opgave for Brødremenigheden i Christiansfeld. I tæt samarbejde med Davidsen og leverandøren IBF skulle den gamle kirkegård Gudsager totalrenoveres, og det betød blandt andet, at vi udskiftede 2.000 betonsokler og plantede 280 nye lindetræer. En meget speciel og spændende opgave, hvor Davidsen har udvist stor faglig ekspertise og professionalisme fra start til slut.​​​​​​​

"vi stoler fuldt og fast på, at vi hos Davidsen får den rigtige pris første gang"

- Frank Kroer Andersen

Vi kan godt mærke, at vores kontaktperson har mange års erfaring i betonbranchen, og jeg må også sige, at personalet i det hele taget ved, hvad de taler om. Uanset hvad mine folk skal købe, er der altid en god, sober og professionel betjening i håndværkerbutikken, som vi ofte besøger flere gange dagligt.

På større leverancer får vi leveret direkte, mens vi på mindre opgaver henter selv. Vi køber alt relateret til vores forretningsområde – det kan være cement, fliser, kantsten, træ, dræn, afløbsrender, arbejds- og værktøj.

Når vi skal udarbejde et tilbud til vores kunder, stoler vi fuldt og fast på, at vi hos Davidsen får den rigtige pris første gang. Vi har stor tillid til Davidsen som leverandør og samarbejdspartner, så for os er det ikke nødvendigt at tjekke priserne andre steder. ​​​​​​​

FAKTA

Kjeld Larsen & Søn A/S anlægspartnere

Hartevej 5, 6000 Kolding.

  • Grundlagt i 1925
  • Ejes af Frank Korer Andersen, der overtog firmaet for 14 år siden
  • Løser hovedsageæogt grå- og grønne anlægsopgaver i trekantsområdet
  • 23 medarbejdere herunder fire lærlinge og en koakmester
  • Kunde hos Davidsen siden 2015