DET SIGER KUNDERNE

Stor træfsikkerhed i leveringen af varer

Scanwo DK A/S har mere end 25 års erfaring med at producere og bygge træhuse til både fritids- og helårsbrug under alle klimatiske forhold. Virksomheden der er 100% danskejet - med hovedkontor og tegnestue i Vejle. Siden etableringen har de opført mere end 2.500 huse i Danmark og udlandet - Fra Grønland i nord til Portugal, Spanien og Italien i syd.

Lige nu er vi i gang med at bygge et 143 kvm stort bjælkehus på Bornholm, som Davidsen har leveret materialerne til. Vores firma er landsdækkende, så dét at arbejde sammen med en tømmerhandel, der også kan levere til Samsø, Ærø og Bornholm hvis nødvendigt, er gennemført professionelt.

Scanwo i Vejle

"Davidsen har et højt serviceniveau og konkurrence-dygtige priser"

- Anders Hankelbjerg

Hos Davidsen køber vi alle de varer, som er nødvendige for at bygge et træhus: Tag, spær, isolering, indvendig og udvendig træbeklædning, døre, vinduer og gulve – og faktisk også klinker og fliser.

Det er vigtigt for os at have en fleksibel samarbejdspartner, som også kan finde kundernes specielle ønsker til drømmeboligen. I denne her branche er der f.eks. vildt mange forskellige gulvtyper at vælge imellem, og her er Davidsen rigtig dygtige til imødekommen vores og vores kunders behov for vareprøver.​​​​​​​

"Davidsen har en stor træfsikkerhed i levering af varer"

- Anders Hankelbjerg

Vi har ingen fastansatte håndværkere og entrerer derfor med den selvstændige tømrer, elektriker og VVS’er fra sag til sag. Af samme grund er det altafgørende for os, at alle materialer leveres uden manko til aftalt tidspunkt.
Prisen er selvfølgelig også en faktor, men vi betaler gerne lidt mere for varerne, når vi – som hos Davidsen - har tæt på 100% sikkerhed for leveringen.
​​​​​​

Vores kontaktperson er, udover at være faglig dygtig og meget omhyggelig, også særdeles god til at rykke hurtigt på selv de mindste problemer i samme øjeblik, vi gør ham opmærksom på dem.
Vi opfatter Davidsen som en god samarbejdspartner med højt serviceniveau, konkurrencedygtige priser og ekstrem stor træfsikkerhed i leveringen af varer.

FAKTA

Anders Hankelbjerg, adm. direktør
Scanwo DK A/S, Skomagervej 13, Vinding, 7100 Vejle

  • Grundlagt i 2010
  • Bygger 30-35 træhuse om året
  • 9 medarbejdere
  • Kunde hos Davidsen siden 2011