Sønderjysk snusfornuft på Sjælland

HRH Totalentreprise har på 26 år udviklet sig til en koncern med næsten 400 medarbejdere fordelt på mange datterselskaber inden for flere forskellige faggrupper.

Koncernen omfatter tømrer- og snedkervirksomhed, murer, vvs, maler, elektriker, glarmester, gartner, auto- og dækservice, smed, visuel reklame og vinduesproduktion. Med sin store faglige bredde og mange års erfaring, løser HRH mange typer opgaver med stor variation. Kunderne spænder over kommunale institutioner, offentlige myndigheder, private erhvervsvirksomheder, boligforeninger, hospitaler og shoppingcentre.

Vi har talt med Murermester Torben Hansen, der er chef for cirka 45 medarbejdere i datterselskabet HRH Murer A/S.

”For syv år siden bankede Davidsen på min dør. De fik en chance for at byde på en aktuel byggesag, gav os et godt tilbud og var billigst på hele ordren. Siden har Davidsen budt på alle vores byggesager - og vundet langt de fleste.

Nu er vi jo Brøndby fans, men hvis du ser SønderjyskE spille fodbold eller ishockey, står der Davidsen over det hele. Jeg er selv fra landet og kan godt lide den Sønderjyske ydmyghed og snusfornuft, der kendetegner virksomheden og deres medarbejdere. Der er ikke de store armbevægelser. Vi stoler på hinanden og giver håndslag på en aftale.  

På flere tagsager mødes vi fysisk med Davidsen og tagindustriens konsulenter ude på byggepladsen og løser opgaven i fællesskab. Og det er måske en af Davidsens allerstørste styrker. De sidder ikke kun bag skrivebordet, men vil gerne ud i den virkelige verden for at se, hvad der foregår. Samtidig overholder de altid en aftale og har en stor faglig viden om materialerne.


Efter købet af Optimera har vi fået en afdeling tæt på os selv i Albertslund. Her henter mine folk alt til vores projekter – ja, jeg kalder det servicevarer, f.eks. en pose fliseklæb, lim, tagsten eller en vådrumsmembran til badeværelset. Alt det, som vi lige står og mangler på en konkret opgave.

Vi har benyttet os af 90-minutters leveringsservice et par gange, men prøver så vidt muligt at planlægge os ud af det, så vi får alle varer leveret på samme tid.

For os er Davidsen lig med traditionelle dyder, tætte relationer, stærke priser, stor faglig viden og dygtige medarbejdere. Kort sagt en leverandør som vi kan regne med.”      

HRH Totalentreprise A/S, Herstedøster Skolevej 13, 2620 Albertslund

  • Koncernen ejes af tømrermester Henrik Ravn Hansen
  • Grundlagt i 1994  
  • Knap 400 medarbejdere  
  • Kunde hos Davidsen siden 2013