Små ting gør den store forskel

Tømrermester Michael Høcker ApS udfører totalentrepriser, tilbygninger, tag, vinduer og døre, gulve, terrasser, renovering og nybyg, facadeløsninger og tegningsmateriale.

Michael Høcker er medlem af Dansk Byggeri, energivejleder, Velux dagslysrådgiver og snart certificeret i bæredygtig træfiberisolering.

”Jeg har lige været på kursus i bæredygtigt byggeri på Teknologisk Institut. At bygge bæredygtigt handler basalt set om at bygge sundt og samtidig tage vidtgående hensyn til klima og miljø. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at fremtidens byggeri er bæredygtigt, og mærker da også selv en stærkt stigende efterspørgsel fra både private og offentlige kunder.

Hos Davidsen køber vi stort set alt: Facadebeklædning, banevarer, værktøj, tilbehørsvarer og alt træ – og via trepartsaftaler også døre og vinduer.      

På alle leveringsordrer ringer vi først til Davidsen. Her oplever jeg, at medarbejderne forstår, hvem jeg er – både som virksomhed, men også som person. Det er lidt svært at forklare, men de kender mine behov, og når man kender hinanden godt, er man også villig til at få løst de udfordringer, som altid opstår i kølvandet på et tæt samarbejde. Alle laver fejl – det gør vi også - men de gode relationer er for mig helt afgørende i førstevalget af leverandør.  

Mine folk mangler lidt for ofte en dør eller et vindue på byggepladsen, så vi er storforbrugere af 90-minutters leveringsservice. Mod et mindre beløb leveres varerne hurtigt og direkte til byggepladsen, og vi slipper for at afbryde arbejdet, hvilket både er dyrt og besværligt.

Når jeg vurderer mine samarbejdspartnere, er kerneydelserne i det store og hele meget ens - derfor bliver det de små ting i hverdagen, der gør den store forskel. Man kan godt trække på smilebåndet nu, men Davidsen i Albertslund har den bedste kop kaffe, man kan tænke sig. På samme måde registrerer jeg positivt sammenholdet blandt Davidsens medarbejdere i Albertslund.

Jeg har noget med tal, og ved godt, hvad ting skal koste. Overordnet set har Davidsen et fint prisniveau, og selvom jeg ikke er tilbudsjæger, kører vi gerne efter slagtilbuddene i tilbudsavisen Stærke Sager."     

Tømrermester Michael Høcker
Maglehøjvej 8, 2640 Hedehusene

  • Firmaet ejes af Michael Høcker
  • Grundlagt i 2011
  • Seks medarbejdere herunder tre lærlinge  
  • Kunde hos Davidsen siden 2015