Davidsen er lige så lokale, som vi er…

Tømrer- og snedkerfirmaet Reinold Jørgensen ApS blev grundlagt 1. april 1946 i Haderslev af den 33-årige Reinold Jørgensen. I september 1999 overtog tredje generation ledelsen i skikkelse af Bo Beck Jørgensen, der med sin kone Pernille Jørgensen som støtte i administrationen, stadig står i spidsen for virksomheden.

Bo Beck Jørgensen er regionsbestyrelsesmedlem i Dansk Byggeri, medlem af det regionale arbejdsmarkedsråd og skuemester til svendeprøver to gange årligt i Aabenraa. Han er også bestyrelsesformand i Haderslev Badminton Klub, bestyrelsesmedlem på Haderslev ungdomsskole og medlem af den lokale Rotary Klub. Derudover styrer han den moderne tømrer- og snedkervirksomhed med sine 10 medarbejdere ud fra adresserne i Haderslev og Christiansfeld.

Reinold Jørgensen ApS tager lokalt ansvar og støtter et tocifret antal foreninger i lokalområdet, bl.a. SønderjyskE, Kløften Festival og Haderslev Badminton Klub.

”Vi har ALTID handlet med Davidsen, og det er ikke fordi, de andre tømmerhandler gør noget forkert – vi føler bare, at vi har et helt specielt tilhørsforhold til virksomheden og deres medarbejdere. Selvom Davidsen har ekspanderet på det seneste, er de lige så lokale, som vi er.  En lille ting – som slet ikke er så lille i Sønderjylland – er idrætskoncernen SønderjyskE, hvor indehaver af Davidsen, Povl Davidsen, jo om nogen har været med til at kickstarte det hele. Hernede er klubben vores fælles barn, så når Povl med hjertet hjælper og støtter dem, er det helt naturligt for os andre også at hjælpe og støtte Davidsen ved at købe varerne der.

Hos Davidsen køber vi alt relateret til vores fag. Mindre ting, f.eks. skruer og lægter, henter vi selv i håndværkerbutikken på Fjelstrupvej, mens alle større ordrer leveres direkte på byggepladsen. Vi kender chaufførerne, som efter vores opfattelse er fleksible, kompetente og meget passionerede.   


Lige nu er vi i gang med to nye skolekøkkener og har lige afsluttet en stor vinduesrenovering oppe på UC Syd i Haderslev. Det er 150 år gamle vinduer, typisk koblede rammer med kitglas, som vi har arbejdet på at renovere de sidste fire år. Vi er specialister i totalrenovering af gamle ejendomme, der som oftest kræver specialproducerede varer, og her er Davidsen rigtig gode til at sætte et fysisk møde op med producenterne, så vi sammen finder en god og fornuftig løsning.        

Hos Davidsen er der håndslag på en aftale, og eventuelle udfordringer klares over en kop kaffe. Kommandovejen er kort, og der er altid et hurtigt svar på alle spørgsmål, ikke mindst fra vores kontaktperson, som vi har haft de sidste 21 år."

Bo Beck Jørgensen, ejer
Reinold Jørgensen ApS, Kløvervej 81, 6100 Haderslev

  • Grundlagt i 1946
  • 10 tømrer-og snedkeruddannede medarbejdere, herunder altid 1-2 lærlinge
  • Løser primært opgaver i en radius af 20-25 km fra Haderslev
  • Kunde hos Davidsen siden 1978