En fair og seriøs holdspiller, der er til at tale med

Tømrerfirmaet Sten Jensen blev stiftet i 1978 og beskæftiger i dag 75 medarbejdere på Sjælland, Fyn og i Jylland. Sten Jensen Gruppen med 150 medarbejdere omfatter tømrer- og snedkerværksted, murer-, maler-, el- og gulvfirma. Som komplet samarbejdspartner udføres alle typer af opgaver for erhvervskunder med speciale i renovering og ombygning af kontormiljøer, lejligheder og detailbutikker. Tømmerfirmaet Sten Jensen er medlem af Dansk Håndværk, Tekniq og Danske Malermestre.

Sten Jensen Gruppen tager det sociale ansvar alvorligt. Lokalt sponseres en række sportsklubber, og der samarbejdes med Greve Kommune om beskæftigelse af udfordrede unge. Virksomheden er også medlem af Code of Care, som hjælper sårbare unge mennesker ud på de danske arbejdspladser.

Bæredygtighed og grøn omstilling er også et stort fokusområde. Pt. indfrier virksomheden fire af FN’s 17 verdensmål, konduktørerne har elbiler, og solceller på taget dækker hovedkontorets samlede strømforbrug på Korskildemark 4 i Greve


”Der er dygtige folk hos Davidsen i Karlslunde, vores lokale tømmerhandel. De er tæt på, nærværende, løsningsorienterede og fagligt dygtige. Vi har et helt specielt tilhørsforhold til virksomheden gennem et mangeårigt samarbejde baseret på personlige relationer, hvor vi også kender hinanden lidt ud over det arbejdsrelaterede.

Hos Davidsen køber vi primært varer til tømrerfirmaet. Det kan være gipsplader og stålrigler til kontorlandskaber, men også vinduer, døre og systemlofter. Hos Sten Jensen handler vi kun med erhvervskunder, og får langt de fleste varer leveret direkte på byggepladsen.  

Vi mangler ind imellem et par gipsplader på byggepladsen, og har derfor stor glæde af Davidsens Turbolevering. Det fungerer rigtig godt, og mod et mindre gebyr leveres varerne direkte på byggepladsen, så vi slipper for at afbryde arbejdet, hvilket både er dyrt og besværligt.

Vi ser Davidsen som meget leveringsstabile, og det er for os helt afgørende, at bestilte varer leveres til aftalt tid. Har vi to mand stående i tre timer på en byggesag uden varer, koster det meget mere end materialerne.

Over de næste 10 år er den stærkt stigende kommunikation på web, mail og sms en stor udfordring. Faktuelt ser vi mindre til hinanden, og det sætter dialog, samarbejde og salg gennem personlige relationer under voldsomt pres. Online er du ikke bedre end dit næste tilbud, så både Davidsen, vi og alle andre skal kæmpe for at fastholde de nære relationer og den fysiske kontakt.

Overordnet set er Davidsen en fair og seriøs holdspiller, der er til at tale med. Vi er meget tilfredse med samarbejdet.

Tømmerfirmaet Sten Jensen A/S, 2670 Greve

  • Ejes af René Eichhorst, Nick Larsen og Mads Pedersen
  • Løser årligt godt 2.000 tømrerrelaterede opgaver
  • Cirka 150 medarbejdere, heraf pt. 26 tømrer-, maler- og elektrikerlærlinge
  • Kunde hos tidligere Optimera og nu Davidsen i over 20 år.