Samarbejdsvillige og løsningsorienteret

Tømrer- og byggefirmaet Storm & Handwerk ApS udfører totalentrepriser, tilbygninger, nybyggeri og renovering for både private og erhvervsdrivende. Ingen opgaver er for store eller små, og hele vejen igennem lægges der stor vægt på at yde en fleksibel, ærlig og god service baseret på ordentlig vejledning og god kommunikation.    

Storm & Handwerk ApS er grundlagt i 2007, og ejes af tømreruddannede Kasper Storm og Jesper Handwerk, begge 36 år. Virksomheden, der har adresse i Højby syd for Odense, er medlem af DI Dansk Byggeri og Byg Garanti.

”Vi har som regel altid gang i at bygge et til to nye huse fra bunden af, og her arbejder vi hårdt for at gøre drømmehuset til virkelighed. Lige nu har vi et team dedikeret til et 240 m2 stort hus i Lindved, og for 14 dage siden afleverede vi et splinternyt hus i Langeskov. For et par måneder siden afleverede vi et nyt hus på Thurø, og ellers har vi gang i et nyt tag, en køkkenrenovering og to badeværelser.

Davidsen i Odense er tæt på. Det betyder, at vi er i håndværkerbutikken dagligt og meget ofte flere gange dagligt. Det hænder, at vi mangler en dør eller et vindue på byggepladsen, så selvom vi henter en del varer selv, er vi storforbrugere af deres Turbo Levering. Her leveres varerne hurtigt og direkte på byggepladsen, og vi slipper for at afbryde igangværende arbejde, hvilket både er dyrt og besværligt.  

Hos Davidsen køber vi en bred pallette af fagrelaterede varer. Sortimentet er bredt og dybt, og de er gode til at tage varer på lager, hvis der er noget, vi mangler. For noget tid siden spurgte jeg efter tilbehørsvarer på 150 mm Lindab tagrender, og mindre end 14 dage efter var lokalafdelingen i Haderslev fuldt lagerførende. De både lytter og handler. Det er god stil.         


På store entrepriser tager vi jævnligt et pristjek i markedet. Her kan vi konstatere, at Davidsen prismæssigt leverer til markedspris og meget ofte under markedspris.

Personlige relationer og gensidig tillid er vigtige parametre for os. Når vi ringer, så ved Davidsen meget hurtigt, hvad vi tænker, hvilke materialer vi skal bruge, og hvilke behov vi har.

Hos Storm & Handwerk bruger vi danskproducerede kvalitetsdøre og vinduer fra Outline, KPK og Velfac. Fra kunderne oplever vi en stigende interesse på energioptimering, bæredygtigt byggeri og reduktion af CO2-udledning, så også her samarbejder vi med Davidsen på vigtige emner.          


Tømrerfirmaet Storm & Handwerk. Højbyvej 11A, 5260 Odense S.

  • Grundlagt i 2007
  • Servicerer kunder på hele Fyn
  • 16 medarbejdere herunder fem lærlinge  
  • Får i gennemsnit to leverancer dagligt fra Davidsen
  • Kunde hos Davidsen siden 2011