BOSCH Expert

BOSCH EXPERT​​​​​​​

​​​​​​​TILBEHØR TIL PROFESSIONELLE HÅNDVÆRKERE

Med det nye udvalg af BOSCH EXPERT tilbehør får du de bedste redskaber til dit elværktøj.

DEN LÆNGSTE LEVETID

Tilbehøret har en længere levetid, hvilket betyder, at du får færrer udgifter til nyt værktøj og dermed sparer penge.

DEN HØJESTE PRÆCISION

Få et flot resultat og spar kostbar tid på opgaven, samtidig med at du oplever høj præcision og effektivitet i arbejdet.

DEN STØRSTE EFFEKTIVITET

Tilbehøret er testet og sammenlignet med resultater fra branchen - fordi vi kun stiler efter det bedste værktøj til dig.

HAMMERBOR-7X

HAMMERBOR-8X

HULSAV

FLADBOR

ADAPTER

►​​​​​​ BAJONETSAVKLINGE

► ​​​​​​ALLE EXPERT PRODUKTER

Op til 3 x længere levetid end et standard-hammerbor, ved boring i armeret beton. Hårdmetalhovedet har et avanceret design med fire skær lavet af et enkelt stykke af det hårdeste metal: Det binder ikke og har ingen svaghed ved materialekontakt. Passer til alle SDS plus borehamre - Universal brand fit.

​​​​​​​​​​​​​EXPERT SDS MAX-8X Hammerbor

Op til 3 x længere levetid ved boring i armeret beton som fx armerings-jernforlængere eller tunge jordankre. Uovertruffen ydeevne, pålidelighed og levetid. Enestående holdbar borespids med Bosch Carbide Technology, som bryder gennem armeret beton med et 4-skærs hårdmetalhoved. Du sparer tid på at skifte bor og hente nye forsyninger.​​​​​​ Passer til alle SDS max-borehamre.

​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​EXPERT Tough Material Hulsav

Op til 50 x længere levetid ved skæring i mursten, brædder og metal. Hårdmetaltænderne bemærker stort set ikke, når der kommer metal i vejen – de skærer derudad og fortsætter ufortrødent, hul efter hul. Passer til Slagskruetrækkere og Skruemaskiner. Bruges til Bosch Power Change Plus nøglefri holder, som sikrer nøjagtighed og robusthed.

​​​​​​​​​​​​​EXPERT Power Change Plus Adapter

Op til 5 x hurtigere ved skift af hulsave og bor. Bruges til Bosch Power Change Plus nøglefri holder: Sikrer nøjagtighed og robusthed når du udfører opgaven.

EXPERT Power Change Plus Adapter
  • Effektivit Bosch Quick Change system.

  • Kan anvende en lang række hulsave.

  • Et-kliks-system uden behov for ekstra værktøj.

  • Forstærket holder sikrer længere levetid.

  • Hurtig og nem fjernelse af udskåret materiale.

Op til 3 x hurtigere boring i træ med selvindtrækkende gevind til ubesværet boring - ved høj hastighed. Et bølgeformet fladbor til hurtig fjernelse af spåner. Det perfekte værktøj til fx bygningsarbejdere eller elektrikere, som skal arbejde i blødt træ, fiber- eller spånplader.

EXPERT Selfcut Speed Fladbor
  • Hurtig boring er nemt med Bosch Tip Technology.

  • Sekskantet holder sikrer maksimal kraftoverførsel ved standardbor til tre kæber og sekskantede skruemaskinepatroner.

  • Passer til Bore-/skrue-maskiner, samt Slagskruetrækkere og Skruemaskiner.

Op til 50 x længere levetid ved skæring i hårde materialer. De ekstra fine tænder skærer let i tyndt materiale, har en enestående lang holdbarhed med Bosch Carbide Technology, og passer til alle bajonetsave med S-skaft, samt værktøjer fra de fleste brands (Universal brand fit).

OPLEV YDEEVNE PÅ ET HELT NYT NIVEAU​​​​​​​

- Bosch Carbide Technology

TILBEHØR MED EN LÆNGERE LEVETID - TIL PROFESSIONELLE

Som professionel håndværker kan du nemt opgradere standard tilbehøret til dit elværktøj. Erstat det med tilbehør i hårdmetal og oplev en længere holdbarhed, den højeste ydeevne, og de bedste arbejdsresultater.

Bosch Carbide tænder og bor med hårdmetalspidser, er specifikt designet til at imødekomme særlige udfordringer som visse materialer og arbejdsopgaver byder på, og sikrer den stærkeste binding mellem hårdmetalelement og tilbehør.

BOSCH Expert

HVORFOR ADSKILLER BOSCH CARBIDE SIG FRA ALLE ANDRE?

Blandingen - den gør hele forskellen.

Den grundlæggende opskrift på hårdmetal er velkendt, men ikke alle typer af hårdmetal er ens. Udfordringen ligger i at finde den rigtige mængde af hver ingrediens for at opnå det ønskede niveau af hårdhed og sejhed.

Efter mange års forskning og erfaring er ingeniørerne hos BOSCH i stand til at fastlægge det bedste forhold mellem karbid, kobolt og andre elementer afhængigt af anvendelsesformålet.

Dermed sikres, at BOSCH Carbide altid har den perfekte kombination af styrke og sejhed, som imødekommer forventningerne hos de mest krævende håndværkere om lang levetid, når der arbejdes med de hårdeste materialer.

SPECIALFREMSTILLET TIL HVERT ENKELT JOB

BOSCH Expert

EXPERT Multimax Klinge med hårdmetal til skæring i tynde metaller. Efterlader suverænt fint snit.

BOSCH Expert

EXPERT Bajonetsavklinge med hårdmetal til skæring bevarer en imponerende skarphed over lang tid.

BOSCH Expert

EXPERT SDS max 8X med hårdmetal  for at sikre slagfasthed og lang levetid.

BOSCH Expert
maxresdefault


BOSCH Expert

HAR DU SPØRGSMÅL?

Din sælger og- eller Davidsen afdeling hjælper dig gerne videre. Via kortet nedenunder, kan du finde oplysninger til den afdeling du gerne vil i kontakt med.

Loading...