Mærke
Filtrér søgning
Nulstil alle
Lagerstatus
Nulstil
 • (46)
 • (0)
Vis kun
Nulstil
 • (29)
 • (2)
Pris
Nulstil
30
30
1045
1045
30kr.1045kr.
Vis:
36
produkter1 - 36 af 54
Visning:
Sortér:
Anbefalet
Side 1 af 2|1 - 36 af 54produkter

Find den rigtige farve med Dyrups farvekort


Dyrups maling fås i tusindvis af farver. Er du i tvivl om hvilken af de mange farver du skal vælge, kan du hente inspiration i Dyrups farvekort, som indeholder over 2000 farver. 


Farvekortet finder du på Dyrups hjemmeside, hvor du også kan lade dig inspirere af de seneste farvetrends.  


Det er vigtigt at være opmærksom på at farverne kan opleves forskelligt alt afhængig af hvilke skærmindstillinger du bruger. Derfor er det en god ide at se farverne i en af vores butikker inden du bestiller din maling. 


Der er flere fordele ved Dyrups farvekort: 


 • Kan hurtigt hjælpe dig med at udpege de farver der er interessante
 • Mulighed for at uploade et billede og farvelægge det med den valgte farve
 • Nemt at navigere i - du kan fx sortere på farver til inden- og udendørsbrug
 • Når du klikker dig ind på en farve, kan du se hvordan den vil se ud i forskellige sammenhænge


Se farvekortet her


Bestiller du din maling gennem vores webshop, kan du få den tonet uden at skulle ned i byggemarkedet. Du klikker dig blot ind på den maling du vil købe, vælger den ønskede farve med farvevælgeren og gennemfører din bestilling. 


Læs mere om toning af maling her


Brug Dyrup farvevælger til at se farverne inden du maler


Dyrup har også sin egen farvevælger, som lader dig eksperimentere med et stort udvalg af farver, og se hvordan de ser ud inden du køber din maling hjem. 


Farvevælgeren er nem at bruge.


 1. Start med at uploade et billede som du vil farvelægge
 2. Vælg en farve som du kan lide
 3. Farvelæg billedet med den ønskede farve
 4. Download billedet til din computer, print det ud, eller del det på de sociale medier


Vælger du at printe billedet, skal du være opmærksom på at farven kan se anderledes ud end i virkeligheden. Derfor er det en god ide at bestille en farveprøve og male et lille område af væggen inden du bestiller din maling. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser. 


Når du uploader et billede, skal du sikre dig et det har en høj opløsning og rene flader uden for mange nipsgenstande. 


Ønsker du ikke at uploade dit eget billede, kan du vælge et fra Dyrups eget arkiv. Du finder både inden- og udendørsbilleder, så uanset hvilket malerprojekt du står overfor, kan du finde et billede der passer.


Der er flere måder at finde frem til en farve som du vil farvelægge billedet med: 


 • Klik dig ind på en af de kategorier som Dyrup har valgt at opdele sine farver i. Det kunne fx være ”badeværelse med farver”, ”køkken klædt i blåt” eller ”feminin entre”. 
 • Du kan også identificere en farve på et billede og tilføje den til din farvepalette. Det er oplagt hvis du har fundet en farve som du godt kan lide, men som du ikke kender navnet på. 
 • Har du allerede en farvekode, eller kender du navnet på en farve, kan du finde den med Dyrups søgefunktion.  


Ved at bruge farvevælgeren, kan du hurtigt pejle dig ind på de farver der interesserer dig, og få en ide om hvordan de vil se ud på en rigtig væg inden du går i gang med malerarbejdet. 


Dyrup vægmaling


Skal du male vægge, har Dyrup flere typer vægmaling at vælge imellem. Udover almindelig vægmaling, finder du en ekstra spærrende loft- og vægmaling, som spærrer for gennemslag med vandskjolder, sod og nikotin. 


Har du kældervægge der er udsatte for fugt, anbefaler vi at du vælger Dyrups fugtbremsende maling, som tillader væggen at ånde. Malingen har også en god dækkeevne. 


Vil du give dine vægge en flot sandstruktur, er det Dyrups strukturmaling du skal have fat i. Malingen kan anvendes på overflader af fx glasvæv, filt og puds. 


Et af Dyrups nyeste skud på stammen er den såkaldte metallic maling, som giver overfladen et skinnende, metallignende udtryk. 


Inden du maler dine vægge, er det en god ide at give dem en gang grunder. På den måde hæfter malingen bedre, og den malede overflade vil se flottere ud. Det er også en god ide at udfylde huller og revner med en spartelmasse.


Dyrup loftmaling


Foruden vægmaling har Dyrup selvfølgelig også maling til lofter. Loftmaling har typisk en lavere glans, hvilket betyder at overfladen får et mat udtryk. 


Dyrup sælger en ekstra dækkende loftmaling med ekstremt god dækkeevne. Malingen giver et flot, mat udtryk uden genskær og er derfor velegnet til rum med store lysindfald. 


Har du lofter der er udsatte for nikotinpletter, vandskjolder og sod, foreslår vi at du køber Dyrups ekstra spærrende maling, som kan bruges til både lofter og vægge. Malingen fås også i en udgave der kan påføres træoverflader. 


Dyrup gulvmaling 


Når du skal male gulve, er det vigtigt at vælge en maling med en høj glansgrad da gulvene udsættes for meget slid. 


Dyrup har gulvmaling med både glans 30, 50 og 60. Jo højere glansgraden er, desto mere slidstærk bliver overfladen, og desto nemmere at den at rengøre. 


Malingen kan både bruges på træ- og betongulve og har en god dækkeevne, hvilket i praksis betyder at du ikke behøver at bruge store mængder maling for at opnå et pænt maleresultat. 


Dyrup træmaling


Til overflader af træ skal du bruge en såkaldt træmaling. Her kan du fx vælge Dyrups Træ og Metal Ekstra Stærk, som giver en slidstærk og ridsefri overflade. Malingen er velegnet til fx paneler, karme og døre og skal bruges indendørs. 


En anden mulighed er Dyrups Træ og Metal Ekstra Dækkende, som har en suveræn dækkeevne. Malingen tørrer også hurtigt, hvilket betyder at du hurtigt kan berøre de malede overflader igen. 


I Dyrups sortiment finder du også gulvlak. Gulvlak bruges til overfladebehandling af trægulve hvor der ønskes en slidstærk overflade. Dyrups gulvlak gulner ikke og fås med glans 10 og glans 40. 


Bestil Dyrup maling gennem Davidsen

Dyrup har i mange år leveret kvalitetsmaling til danskerne og står bag en række banebrydende produkter som fx den rustforebyggende maling ”stålhud”, der så dagens lys i 1930’erne, og blev brugt til at male Lillebæltsbroen. 


Cirka to år senere lancerede Dyrup Danmarks første plastmaling, og i 1990’erne kom den såkaldte ”Dyrup Metallic”, en indendørsmaling der giver vægge og møbler en metallignende overflade. Dyrup Metallic sælges i fem forskellige farver – Golden Copper, Metallic Champagne, Shimmering Purple, Shiny Blue og Silver Metal. 


I 2012 annoncerede amerikanske PPG Industries af de havde opkøbt Dyrup, som dermed blev en del af verdens største coatingvirksomhed. 


I vores sortiment fra Dyrup finder du både maling til vægge, lofter, gulve, facader og tagoverflader. Derudover tilbyder Dyrup udendørsmaling i form af bl.a. træbeskyttelse og sokkelmaling.


Du kan bestille Dyrup maling i vores webshop og få den leveret indenfor få dage eller købe den i et af vores mange byggemarkeder, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge den rigtige type maling.