Mærker

Innova

Innova producerer effektive og praktiske affugtere, der dækker både små og store behov. Affugterne fås i flere prisklasser, og mange modeller er udstyret med et bærehåndtag for nem transport. 

Filtrér søgning
Nulstil alle
Lagerstatus
Nulstil
  • (0)
  • (0)
Vis:
36
produkter1 - 2 af 2
Visning:
Sortér:
Anbefalet

Bor du i et område med hyppige oversvømmelser eller er du blevet ramt af en vandskade, kan problemerne afhjælpes med en affugter. En affugter omdanner fugtindholdet i luften til vand, som efterfølgende opsamles i en beholder. Den overskydende luft udledes herefter til omgivelserne, hvilket bidrager til et bedre indeklima. 


Innova tilbyder en bred vifte af affugtere som effektivt reducerer luftfugtigheden i rummet. Mange af modellerne kommer med indbygget hygrostat, som sørger for at luftfugtigheden ikke overstiger en bestemt grænse. På den måde sikres en optimal luftfugtighed i rummet. 


Når du skal vælge den rigtige affugter, bør du overveje hvor stort et behov den skal kunne dække. Innova producerer affugtere der kan håndtere fra 10 liter/døgn og helt op til 40 liter/døgn, så der er gode chancer for at finde en model, som matcher dine behov. 


Skal du bruge en affugter i et rum hvor du opholder dig meget – som fx soveværelset – bør du vælge en lydsvag model – som fx Innova IGDH-10P-1, der har et støjniveau på kun 53 dB (svarende til moderat regnfald). 


Mange Innova affugtere leveres med en drænslange, som sørger for at vandet afledes til et nærliggende afløb eller lignende. Dette er en stor fordel, idet du slipper for at tømme beholderen og blot kan lade apparatet køre døgnet rundt. Affugtere med drænslange fungerer altså godt til mere krævende fugtskader, hvor det er nødvendigt at lade maskinen køre i længere tid.