Mærker
Filtrér søgning
Nulstil alle
Lagerstatus
Nulstil
 • (44)
 • (0)
Pris
Nulstil
50
50
1325
1325
50kr.1325kr.
Vis:
36
produkter1 - 36 af 73
Visning:
Sortér:
Anbefalet
Side 1 af 3|1 - 36 af 73produkter

Jotun tilbyder verdensomspændende maling i tusindvis af farver


Jotun maling fås i tusindvis af farver, som er nøje udvalgte. Farverne er bl.a. inspireret af forskellige kulturer rundt om i verden, og hvert år udgiver Jotun et farvekort med nye farvenuancer.


En af de ting der kendetegner farverne fra Jotun, er at de er matte i udtrykket, hvilket har den fordel at lyset ikke giver genskær på væggen. Derfor er malingen velegnet til rum med store vinduespartier og masser af lys. 


De matte farver giver også et harmonisk udtryk, som bringer ro ind i rummet og giver en fornemmelse af fred. Og så er de gode til at skjule ujævnheder i væggen. 


Nu tænker du måske at malingen har en ringe slidstyrke. Sådan plejer det jo at være med de matte farver. Gør det ikke? De indeholder kun en lille mængde lak og er derfor mindre robuste overfor slid. 


Men sådan er det faktisk ikke med Jotuns maling. Den er nemlig både slidstærk og mat. Selvom den fx kun har en glans to eller fem, vil den holde ligeså godt som en maling med glans fyrre eller tres. 


Det er altså lidt af en myte når folk siger at du skal vælge en maling med høj glans for at få en vaskbar og slidstærk overflade. Sådan var det måske tidligere, men med nye produktionsmetoder er det i dag muligt at fremstille maling som er robust uanset hvilket glanstrin den har. Og det er Jotun et godt bevis på. 


Jotun ColorDesign app


Er du i tvivl om hvilken af de mange farver du skal vælge, kan du downloade den såkaldte ColorDesign app fra Jotun. Med appen installeret på din telefon får du adgang til Jotuns omfattende farvekatalog, som er et godt sted at hente inspiration til dit næste malerprojekt. 


Med ColorDesign appen kan du også uploade dit eget billede og farvelægge det med en af Jotuns smukke farver. På den måde får du et indtryk af hvordan de nye farver virker i rummet inden du går i gang med at male. 


OBS: Vi fraråder at du blander maling fra to producenter. Selvom to malingbøtter har samme farvekode, er det ikke nogen garanti for at farverne ser ens ud da fx glans og struktur også påvirker den samlede oplevelse af farverne. 


LÆS OGSÅ: Toning af maling hos Davidsen


Jotun maling til vægge, lofter og træoverflader


Jotun har inddelt sin maling i tre kategorier, hvilket gør det nemt at finde det produkt du skal bruge. 


 • Væg
 • Træ
 • Loft


Jotun vægmaling


Den første kategori består af vægmaling. Jotuns vægmaling har en rigtig god dækkeevne og er nem at påføre, hvilket gør den til en fornøjelse at arbejde med. 


Her er et overblik over de typer vægmaling du finder hos Jotun: 


 • Lady Minerals – en kalkmaling som giver væggen et råt og rustikt udtryk med sjæl og charme. I modsætning til almindelig kalkmaling kan den bruges på overflader der allerede er malet. 


 • Lady Balance – en sund maling som lugter minimalt, og er god for indeklimaet. 


 • Lady Pure Color – en supermat og smuk vægmaling, som kan overmales efter allerede 2 timer. Har en høj dækkeevne ved første penselstrøg og kan tones i en bred vifte af farver. 


 • Lady Wonderwall – en ekstrem slidstærk og smudsafvisende maling, der blev kåret som bedst i test af Teknologisk Institut. 


 • Lady Væg 10 – en vægmaling til den kvalitetsbevidste forbruger. Giver en ensartet og silkemat overflade uden genskær. Er nem at påføre, tørrer hurtigt og er velegnet til vægge i både opholdsrum, børneværelser og soverum.


Som det fremgår, sælger Jotun mange forskellige slags vægmaling. Fælles for dem alle er dog at de giver et mat udtryk, og er fremstillet af den bedste kvalitet. 


Jotun træmaling


I den næste kategori finder du Jotuns udvalg af træmaling, som kan bruges til fx karme, paneler, lister, vinduer, døre, møbler og mdf-plader. 


Jotun tilbyder fire forskellige træmalinger: 


 • Lady Supreme Finish – en ekstrem slidstærk træmaling, der fås i fire glansgrader. Giver en uovertruffen finish og sammenflydning. Kåret som bedst i test hos teknologisk institut i Norge. 


 • Lady Interior Finish – en træmaling der er specielt velegnet til paneler og panellofter. 


 • Lady Pure Nature Transparent – en smuk, mat maling der fremhæver træets naturlige struktur


 • Lady Pure Nature White – en hvid træmaling som modvirker gulning af træet uden at dryppe når du maler. 


Som med Jotuns andre produkter er kvaliteten i top uanset hvilken træmaling du vælger. 


Jotun loftmaling


Endelig er der Jotuns udvalg af loftmaling, som omfatter tre produkter: 


 • Lady Perfection – en helmat loftmaling, der hverken sprøjter eller drypper. Skal du male almindelige lofter i stue, værelser eller opholdsrum, er det typisk Lady Perfection du skal have fat i. Malingen kan tones i et stort udvalg af farver og giver en pæn afslutning uden skjolder. 


 • Lady Aqua – skal du male lofter i vådrum, som fx badeværelse, anbefaler vi at du bruger Lady Aqua, som er en del af Jotuns godkendte vådrumssystem. Denne maling giver et flot, silkemat resultat og kan bruges på underlag med fx gips, beton og puds. 


 • Lady Minerals Revive – har du ujævne loftsflader med fx glasvæv, kan du give dem nyt liv med Lady Minerals Revive, som er en vægfornyer der tilføjer overfladen et betonlignende udtryk. Lady Minerals Revive kombinerer spartelmasse og maling i ét produkt og kan påføres med en almindelig pensel, hvilket sparer dig for en del tid sammenlignet med brug af almindelig spartelmasse.


Jotun udendørsmaling 


Udover maling til indendørsbrug har Jotun også udendørsmaling. Jotun er bl.a. kendt for sin populære træbeskyttelse kaldet Demidekk. 


Demidekk har en meget god holdbarhed, hvilket betyder at der går mange år imellem hver overfladebehandling. 


Demidekk er blevet brugt til at beskytte nogle af de mest ikoniske bygningsværker i verden og findes i flere forskellige varianter, hvoraf Demidekk Infinity giver den længste beskyttelse. Desuden er Infinity selvrensende, og pollen kan ikke sætte sig i overfladen. 


Jotun sælger også bådmaling, og her er det især værd at fremhæve Yachting Nonstop Supreme, som er en ekstra stærk bundmaling, som holder i op til to sæsoner. 


Køb Jotun maling hos Davidsen 


Vil du have maling af den bedste kvalitet, så er Jotuns produkter et fremragende valg. Prisen er ganske vidst højere end mange andre malinger på markedet, men forskellen er også til at mærke, og på grund af den gode dækkeevne, kan du ofte nøjes med færre lag end hvis du havde brugt en billigere maling. 


Du kan købe Jotun maling online og enten få din ordre leveret til døren eller bestille den til afhentning i en af vores butikker. En del af produkterne er med fri fragt, og med vores online farvevælger, som du finder ved at klikke ind på det produkt du er interesseret i, kan du vælge hvilken farve du vil have. Du kan endda se hvordan farven vil se ud på en væg inden du beslutter dig. 


Gå på opdagelse blandt de mange produkter i sortimentet ovenfor, og find den rigtige maling til dit næste projekt.