MASCOT® CUSTOMIZED
Fremtidens arbejdstøj

MASCOT® CUSTOMIZED er navnet på den nye serie fra MASCOT, der er designet i samarbejde med håndværkeren, så tøjet passer til dine behov. Med øje for både funktion og design, kan du vælge nye smarte produkter, der er testet til din hverdag.  

Du kan ikke se dette indhold, da du ikke har accepteret alle cookies - Klik her for at ændre dit samtykke

MASCOT® CUSTOMIZED – Er udviklet sammen med håndværkere!

Hængelommer på bukser

Klik hængelommer på der matcher dit behov!

Med den nye serie lancerer MASCOT helt nye hængelommer, du klikker på dine arbejdsbukser, så de matcher dine behov. Det unikke koncept kaldes Click Pocket System. Du kan selv vælge hvilke af de nye hængelommer, du vil købe til dine arbejdsbukser og hvor mange, du gerne vil have på dine bukser. Om du er til mange eller få rum, om der skal være plads til en malerpensel eller måske flere stykker værktøj, så er der en hængelomme lige til dig. Med MASCOTs Click Pocket System får du desuden mulighed for selv at vælge hængelommernes placering på bukserne.Når vejret skifter, klikker du blot hængelommerne over på kortere eller længere bukser fra MASCOT® CUSTOMIZED serien.

Behageligt arbejdstøj med enorm slidstyrke

Et kendetegn ved det nye arbejdstøj fra MASCOT er, at det er endnu lettere, endnu stærkere og med endnu mere stretch. Det sikrer dig stor bevægelighed i dit arbejde, hvor intet sidder og generer. Flere af de nye produkter er lige så lette og behagelige, som du kender det fra sportstøj, samtidig med at være slidstærkt og holdbart som arbejdstøj.


Få et personlig look fra top til tå!

Med mange nye overdele og en stor farvepallette på tværs af produkterne kan du få et personligt look med dit nye arbejdstøj. Kombinationsmulighederne er mange, og MASCOT lancerer løbende nye trendy overdele i serien, der både er smarte og har unikke funktioner testet til din hverdag.  

Genanvendte materialer

Fremtidens arbejdstøj holder ikke kun længe, men tager også højde for miljøpåvirkninger. Derfor indeholder flere af produkterne fra MASCOTs nye serie genanvendte materialer, uden at gå på kompromis med kvaliteten og den lange holdbarhed.   

Hængelommer på bukser

Brug af hængelommer forlænger dine buksers levetid!

Ofte er det dine hængelommer, der bliver slidt først, da de udsættes for stor belastning fra dit værktøj. Med det nye Click Pocket System fra MASCOT kan du blot skifte hængelommerne, i stedet for at skifte hele arbejdsbuksen, når lommerne er slidt. Det betyder, at du kan beholde dine arbejdsbukser i længere tid. Når dine arbejdsbukser skal vaskes, kan du undgå at tømme alle lommer for værktøj. Nu kan du nemt og hurtigt klikke hængelommerne af, inden du smider bukserne i vaskemaskinen.

Få hjælp i Davidsen