HVORFOR DAVIDSEN?

Der er mange grunde til at vælge Davidsen som din foretrukne samarbejdspartner, når du står over for dit næste byggeprojekt.

Kundefokus  -  Bredt sortiment  -  Tæt på kunden

Kundefokus

Hos Davidsen sætter vi altid kunderne i centrum. Det er dem vi lever af, så derfor går vi langt for at tilfredsstille vores kunder og sende dem afsted med et smil. Ja, faktisk er vores mål ikke blot at leve op til kundernes forventninger, men at overgå dem. Det afspejles i alt hvad vi gør – fra den måde vi servicerer kunder ude i butikkerne til den rådgivning vi leverer via telefonen.

Bredt sortiment

Når du handler i Davidsen, finder du altid et bredt udvalg af produkter. Vi er førende inden for områderne bolig, have, byggeri, værktøj, opvarmning og outlet og udvider løbende vores sortiment, så det er tidssvarende. Vi har samlet det hele i ét, så du ikke behøver at handle flere steder. Det sparer dig både tid og besvær. Og så er vi selvfølgelig konkurrencedygtig på prisen – uden at det går udover kvaliteten. Læs mere her

Tæt på kunden

I vores optik er der ikke noget møde, der er vigtigere end mødet med kunderne. Derfor bestræber vi os altid på at være lyttende, forstående og nærværende og give faglig sparring gennem hele projektet. Vi er her for at hjælpe dig. God og pålidelig service er en selvfølge – og det er ikke bare noget vi siger. Det er noget vi handler efter hver dag.