11-09-2023

Ny trælastdirektør hos Davidsens Tømmerhandel i Albertslund: ”Personlige relationer med kunderne gør os i stand til at rådgive bedre”

Det er ikke mange år siden, at Davidsens Tømmerhandel var et ukendt navn for de fleste i Albertslund, men siden virksomheden købte Optimera i 2019, har tømmerhandlen gjort sig bemærket blandt lokale håndværkere og entreprenører samt det lokale foreningsliv. Nu får afdelingen ny trælastdirektør, der glæder sig til at være en del af den positive udvikling i området.​​​​​​​

Davidsens Tømmerhandel har oplevet en positiv vækst de seneste år med en øget efterspørgsel fra professionelle håndværkere såvel som gør-det-selv-kunder fra hele egnen, men der er stadig et potentiale for yderligere vækst og flere ansatte. Derfor har afdelingen pr. 1. september fået ny trælastdirektør i skikkelse af Kristian Ilum Nielsen, der ser frem til at fortsætte det gode udviklingsarbejde.

Det lå dog ikke i kortene, at Kristian Ilum Nielsen skulle blive trælastdirektør i Albertslund, for teenagedrømmene handlede om alt andet end byggeri.

- Som søn af en tømmerhandler er jeg nærmest opvokset i en trælast, og jeg var overbevist om, at trælastbranchen ikke skulle være min fremtid. Derfor valgte jeg det tekniske gymnasium efter folkeskolen, men jeg måtte sande, at jeg hurtigt kom til at savne duften og livet i en trælast. Jeg valgte derfor at starte i mesterlære i en trælast i Måløv som 16-årig, og det er et valgt, jeg aldrig har fortrudt, husker Kristian Ilum Nielsen.

De seneste tre år har Kristian været salgschef i en trælast i Glostrup – og nu er han altså fortsat sydpå ad ringvejen til Albertslund, hvor han glæder sig til at bidrage til den store udvikling i området.

- Store udviklingsprojekter som Coop-grunden og Vridsløse har kæmpe potentialer, men også de mindre projekter i området er vigtige for os. Her har Davidsen en klar fordel, da vi har et stort og bredt sortiment, som vi har mulighed for at sammensætte efter den lokale efterspørgsel. Og sammenholdt med vores gode rådgivning er vi godt gearet til at understøtte både store og små projekter, der er under udvikling i Albertslund, siger han.

Vil skabe vækst til glæde for medarbejdere og Albertslunds borgere

Kristian Ilum Nielsen har set frem til at smøge ærmerne op hos Davidsen, for han er allerede betaget af kerneværdierne i koncernen og det store fokus på vækst i lokalområdet.

- Hos Davidsens er ”vi” en af de vigtigste værdier, for vi skal være fælles om at skabe succeserne. Det gælder selvfølgelig blandt medarbejderne og ledelsen i afdelingen, men i særdeleshed også overfor vores kunder. For personlige relationer med kunderne gør os i stand til at rådgive bedre og hjælpe dem i deres projekter uanset hvor små eller store de måtte være, siger Kristian Ilum Nielsen og fortsætter:

- Til sidst handler ”vi” om Albertslund. For uden byens opbakning eksisterer vi ikke, og vi skal fortsætte den positive vækstudvikling, som også gerne skulle udmønte sig i form af flere arbejdspladser i fremtiden til glæde for kommunen og byens borgere. En del af vores aktiviteter i kommunen kommer også det lokale foreningsliv til gode, og vi støtter blandt andet Herstedøster Idræts Club. Jeg er selv dybt forankret i det lokale foreningsliv i min hjemby, så jeg ved, hvor vigtig sådan en støtte kan være.

Aktiemajoriteten af Davidsens Tømmerhandel blev for nyligt solgt til den finske koncern Kesko, der afventer konkurrencemyndighedernes godkendelse. Med Kesko i ryggen ser trælasten frem til at fortsætte væksten af deres lokale afdelinger.